string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s grommende weblog.

Vrijdag 30 oktober 2009 om 13:38

De herfstvakantie is al lang weer achter de rug en iedereen is al weer een volle week naar school geweest. Gelukkig zijn er genoeg leuke herinneringen aan de herfstvakantie op te halen. Morgen speelt FC Groningen in de Euroborg tegen AZ en niet te vergeten, onze jongens hebben afgelopen woensdag in de bekenwedstrijd tegen Vitesse met 1-5 gewonnen! Geweldig jongens!

Herfstvakantie
Het was een drukte op het stadion in de vakantie. Veel kinderen kwamen maandagavond naar de wedstrijd Jong FC Groningen – Jong Feyenoord kijken. Woensdag was de handtekeningmiddag in het Spelershome. Alle kinderen die zich hadden aangemeld kregen de kans om de handtekeningen van alle spelers en trainers te verzamelen. Zo werden er petten, T-shirts, ballen en vlaggen gesigneerd. Donderdag waren er niet alleen kinderen, maar ook ouders in de Euroborg. Zij kregen een rondleiding door het stadion. De laatste dag van de vakantie kregen de winnaars van de kleurplatenwedstrijd een Meet & Greet met alle spelers en ik was er ook bij!
Niet alleen was het druk in de Euroborg, ook buiten het stadion was er genoeg te doen met de Junior Club. Zo ging ik samen met heel veel kinderen naar de film en was er een voetbal clinic georganiseerd.
FC Groningen – AZ
Morgen komen de spelers van AZ op bezoek in Groningen. Bij deze wedstrijd zijn er weer een paar gelukkigen die mee het veld op mogen en aan de shoot-out mee mogen doen. Dit keer zijn de volgende Junior Club leden aan de beurt:
Line- up
Wesley Knapper, Brian Knapper, Joey Remco Kruit, Rodney Stubbe, Robin van der Kam, Koen van der Werff, Maurice Mulder, Edward Wolthuis, Willard  Knol, Robin Werkman, Nikki Werkman
Referee escort
Kian Slor, Denzel Smallenbroek,Twan Smit
Shoot-out
Marijn Spanninga, Esther Weersing, Wendy Snippe, Justin Kranenburg, Marion Raangs.
Heel veel plezier iedereen en tot morgen!
Voetbalpoot,
Groby

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren