string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s grommende weblog.

Dinsdag 02 juni 2009 om 16:56

Het seizoen was zondag 31 mei, door de nederlaag tegen NAC in de play-offs, in eens ten einde. Geen huldiging en geen Europees voetbal, helaas. de maandag erna heeft iedereen bij FC Groningen eens goed uitgeslapen en vanaf dinsdag 2 juni zijn de voorbereidingen voor volgend seizoen in volle gang!

Terwijl de medewerkers van de Junior Club druk bezig gaan met de voorbereidingen voor volgend seizoen, ga ik lekker op vakantie. Ga jij toevallig ook nu op vakantie en ga je naar de zon? Kijk dan eens goed of je mij niet toevallig voorbij ziet lopen, want ik reis de zon achterna!!
Zo rond de eerste oefenwedstrijd van het seizoen, op 30 juni in Roodeschool, ben ik weer uitgerust terug voor het nieuwe seizoen.
Hebben jullie trouwens allemaal 26 juli al in de agenda omcirkeld? Dan is namelijk de jaarlijkse opendag van FC Groningen!!
Ik wens jullie allemaal een fijne vakantie en zie jullie aan het begin van het volgende seizoen weer terug. De foto is trouwens gemaakt tijdens mijn verjaardag, toen Kevin Paré speciaal voor mij en jullie kwam optreden. Leuk he??
Voetbalpoot ,
Groby

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

2 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’