string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s Grommende Weblog.

Dinsdag 14 april 2009 om 16:42

Geeeen Gegrom, tis tijd voor de zon! Het is alweer ruim 2 weken geleden dat jullie een berichtje van mij op de site konden lezen, dat komt omdat ik het de afgelopen dagen erug druk heb gehad met activiteiten speciaal voor de Junior Club. In deze blog zal ik jullie bijpraten over de wedstrijd FC Utrecht- FC Groningen, die we met onze oudste leden ook in het stadion hebben gekeken, de handtekeningen middag van afgelopen woensdag en kijken we terug naar de thuis wedstrijd van afgelopen zondag tegen Vitesse.

Vorige week zaterdag vertrokken we al vroeg in de middag vanuit Groningen met 2 grote bussen richting Utrecht. Waar de kinderen van de fantour de wedstrijd in het stadion van Utrecht aan het kijken waren, was er voor de kinderen in de leeftijd van 13 tot 16 jaar in Euroborg, speciaal een groot scherm geplaatst in de Hattrick’s Pub.  Een spannende wedstrijd, met gelukkig in de laatste minuten toch nog de 1-0 voorsprong voor FC Groningen. Samen met friet & cola was het  een super gezellige avond!

Handtekeningen middag
Net als vorig jaar stond ook dit jaar de handtekeningen middag weer op het programma.
Nadat de 23 spelers van de FC hun ochtend training en lunch achter de kiezen hadden, was het tijd om achter de tafels in het spelershome plaats te nemen en een krabbel te zetten. Het spelershome is de vaste ruimte van de spelers waar ze zich voorbereiden op de wedstrijd, lunchen of gewoon chillen.  Rond half 1 stonden ruim 100 kinderen te popelen om een handtekeningen van spelers en trainers te verzamelen. Vlaggen, ballen, T-shirts, posters, boekjes alles werd gesigneerd.
Natuurlijk was Groby er ook en nam hij de tijd om op de foto te gaan of om een praatje te maken.
 
FC Groningen – Vitesse
op 24 oktober 1971 speelde FC Groningen voor de eerste keer tegen de club uit Arnhem, afgelopen zondag speelde FC Groningen alweer voor de 46e keer tegen de club. Helaas verloren de mannen van Ron Jans en ging Vitesse met de 3 punten naar huis.
De shoot out beloofde deze keer een hele spannende te worden, in de 1e halve finale mochten Cedrik Tillema, Kevin Idema en Patrick Braams het tegen elkaar opnemen. Kevin Idema wist de shoot-out te winnen en komt op 10 mei in de finale te staan!
De Kinderen in de line- up waren :Patrick Bult, Vighan Hoxhaj, Jan Koning, Marcel Reitsma, Patrick Hulsebosch, Arjan Emmelkamp, Mark Groen, Martijn Hansen, Joshua Meeng, Kevin Nanninga en Chiara Odé.
De referee escort bestond uit: Mark Koller, Robert Veenhuis en Otmar Blauw.
We gaan er maar vanuit dat de FC de komende 3 wedstrijden wel weet te winnen zodat ze straks in de play-offs staan!
Tot de volgende keer!
Voetbalpoot,
Groby

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard