string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s Grommende Weblog.

Vrijdag 17 april 2009 om 11:22

Geen gegrom? Wat is het warm in de zon! Jeetje wat is het weer druk de laatste tijd! Twee weken geleden was er de handtekeningenmiddag, FC Utrecht kijken in Euroborg, feestjes en nog de fantour naar FC Utrecht. En afgelopen week was er het verlies tegen Vitesse, waren er maar liefst vier feestjes en was er een clinic van Bslim bij Euroborg. Laat ik jullie maar snel bijpraten!

Met het paasweekend en het mooie weer voor de boeg had ik er veel zin in om zondag in de stralende zon in Euroborg onze helden weer eens flink aan te moedigen. De Euroborg zat lekker vol en de zon scheen volop. De omstandigheden waren goed dus we verwachtten met zijn allen een mooie en goede wedstrijd. Helaas was dit niet het geval. Mogelijk hadden de mannen van trainer Ron Jans teveel eieren gegeten waardoor ze op het voetbalveld niet konden laten zien waar ze goed in zijn. Hopelijk zetten zij het de komende wedstrijden weer recht!
Topdrukte bij Euroborg
Afgelopen woensdag was het topdrukte bij Euroborg. ’s Ochtends was er het gezondheidsproject “Bslim scoort voor gezondheid”. Basisschoolkinderen uit de omgeving werden hier aangezet tot een gezonde levensstijl. De kinderen speelden op verschillende veldjes een toernooitje voor de hoofdingang van Euroborg en kregen een rondleiding. Uiteindelijk ondertekenden de deelnemers een contract met een speler van FC Groningen waarin zij beloofden twintig weken lang aandacht te besteden aan een gezonde en sportieve levensstijl. Mogelijk heb jij vanuit je basisschool hier ook aan mee gedaan en heb je mij nog gezien! Vanuit de Junior Club deelden we iedereen posters, pennen en aanmeldformulieren uit.
Vervolgens waren er diezelfde middag maar liefst vier feestjes in Euroborg. De jarigen waren Givancy en Daphny, Erwin, Edwin en Boyd. Zij hadden hun vriendjes en vriendinnetjes opgetrommeld om het gehele stadion van binnen en buiten te bewonderen. Zij sloten allen het feestje af bij de McDonald’s om daar nog even lekker te genieten van een heerlijke happymeal en een lekker koud ijsje onder de zon! We hopen dat iedereen een geslaagde middag heeft gehad!
Fantour
Voor dit seizoen staan er nog een tweetal fantouren voor de boeg. Aankomende zaterdag gaan we vanuit de Junior Club naar de Graafschap in Doetinchem. Twee weken later, op 3 mei 2009, gaan we nog gezellig naar FC Volendam. We wensen iedereen die mee gaat alvast heel veel plezier!
Als laatste wil ik jullie nog even lekker maken met de meivakantie! Jullie hoeven namelijk nog maar een weekje naar school! In de meivakantie gaan we lekker waterskiën en zijn er weer heel veel mensen die zich hebben opgegeven voor de rondleidingen. De voetbalclinics die in maart niet door konden gaan vanwege het weer vinden ook plaats in de meivakantie.  Mocht je je dus nog willen opgeven voor een rondleiding in Euroborg of voor de clinic kijk dan snel op het activiteitenoverzicht! Tot volgende week,
Voetbalpoot,
Groby

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard