string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s grommende weblog.

Vrijdag 24 april 2009 om 10:52

Nu het einde van het seizoen nadert en het steeds mooier weer wordt hebben we het weer lekker druk! De voorbereidingen op de wedstrijdactiviteiten, de activiteiten voor de meivakantie en de zomervakantie, het vieren van mijn verjaardag op 29 mei en de voorbereidingen op de open dag van FC Groningen zijn in volle gang. En zoals het er nu uit ziet spelen we ook nog een aantal play-off wedstrijden aan het einde van dit seizoen! Druk druk druk!

Afgelopen zaterdag speelde FC Groningen in Doetinchem tegen De Graafschap. Het was niet bepaald een gemakkelijke wedstrijd. FC Groningen was al vrijwel zeker van een plekje bij de eerste acht en De Graafschap vecht tegen degradatie. De Graafschap drong daarom erg aan en creëerde een aantal goede kansen. Na een half uur spelen was het toch FC Groningen dat de score opende. Door een handsbal van Rogier Meijer van De Graafschap kreeg FC Groningen een penalty. Marcus Berg nam de penalty en scoorde zo alweer zijn 17e doelpunt van het seizoen! Daardoor won FC Groningen de wedstrijd waardoor het een goede stap heeft gezet om plek zes vast te houden. Als we zondag de thuiswedstrijd tegen Willem II weten te winnen zijn we zeker van de 6e plaats. Dat zou toch een prachtig resultaat zijn!?
Ook dit keer ging er vanuit de Junior Club weer een fantour met 2 bussen naar De Graafschap. Ik hoop dat iedereen het erg gezellig heeft gehad! Zondag 3 mei is alweer de laatste fantour vanuit de Junior Club van dit seizoen! Dan gaan we gezellig naar FC Volendam.
Ook deze week waren er weer vier kinderfeestjes. De jarigen waren Niels, Robin, Ferron en Jonathan. Zij hebben samen met hun vriendjes het stadion bekeken. Tijdens zo’n feestje zie je het stadion eens op een andere manier. Zo zie je de persruimte die je normaal gesproken op televisie ziet, bekijk je de kleedkamers, bewonder je een skybox en betreedt je het veld! De jarigen sloten het feestje af bij de McDonald’s waar ze genoten van een happy meal en een ijsje. Bij deze nog van harte gefeliciteerd en ik hoop dat jullie een geslaagde middag hebben gehad!  
Meivakantie!
Yes! Vanaf vandaag begint de meivakantie! De Junior Club en de Green White Bengels hebben weer geweldige activiteiten voor jullie georganiseerd! De week start maandag met de rondleidingen door stadion Euroborg. Je ziet dan o.a. de kleedkamers, de persruimte, een skybox en nog veel meer! Diezelfde dag staat ook de voetbalclinic in Hoogezand gepland die eerder niet door ging vanwege het slechte weer. Dinsdags en woensdags zijn er ook de gehele dag rondleidingen. Omdat het donderdag Koninginnedag is hebben we op die dag geen activiteiten gepland. Vrijdag hopen we op mooi weer om met ongeveer 120 leden te gaan waterskiën! Mocht je je hebben opgegeven voor deze activiteit kijk dan de komende week nog even voor de zekerheid op de website. Mocht het namelijk niet door kunnen gaan vanwege het weer dan staat dat op de website vermeldt!
Verder heb ik jullie allemaal uitgenodigd om mijn verjaardag te komen vieren op vrijdag 29 mei. Ik zou het geweldig vinden als jij er ook bij bent. Lijkt het je leuk om hierbij te zijn klik dan hier om je aan te melden!
Volgende week praat ik jullie ongetwijfeld bij over het verloop van de meivakantie.
Ik wens jullie allemaal een hele fijne vakantie en misschien dat we elkaar volgende week nog tegenkomen!
Voetbalpoot,
Groby

Gerelateerd nieuws.

20 uur geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 dagen geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

6 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’