string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s Grommende Weblog.

Vrijdag 13 maart 2009 om 14:57

Zoals jullie weten, schrijf ik iedere week een weblog om jullie op de hoogte te houden van mijn belevenissen. Deze week blik ik terug op de spannende wedstrijd tegen SC Heerenveen, praat ik jullie bij over de activiteiten die de Junior Club voor haar leden organiseert en kijken we vooruit naar de wedstrijd van vanavond tegen Roda JC.

Afgelopen weekend speelden onze helden tegen SC Heerenveen. Jullie hebben ongetwijfeld allemaal de wedstrijd gezien! Martijn Meerdink kreeg al vroeg in de wedstrijd zijn tweede gele kaart , waardoor onze club met tien man verder moest. Ondanks dat speelden we toch erg sterk. Ongeveer een kwartier voor tijd kreeg Garcia óók zijn tweede gele kaart en moesten we de wedstrijd met negen man uitspelen! Dit tot woede van Jans die de bal nog een prachtige trap mee gaf, waardoor hij de volgende was die door de scheidsrechter van het veld werd gestuurd. Vervolgens leek het erop dat de wedstrijd zou eindigen in een gelijkspel, maar weer werd er in de blessuretijd een tegendoelpunt gescoord! Erg jammer!
Maar goed, we kunnen natuurlijk beter vooruit kijken naar de wedstrijd van vanavond tegen Roda JC. Voor FC Groningen is dit een hele belangrijke wedstrijd omdat de drie punten hard nodig zijn om uitzicht te houden op de play- offs! Wij vechten voor een plek bij de eerste acht, terwijl Roda JC in tegenstelling tot andere seizoenen moet vechten tegen degradatie. Ik verwacht dus veel spanning! Een mooie avondwedstrijd, een overvol Euroborg, een strijdend FC Groningen, ik als mascotte en jullie als supporters! Ik heb er nu al zin in!
De line-up voor deze wedstrijd wordt verzorgd door de Rabobank waarbij leden van de Junior Club met een FC Groningen rekening kans maakten op een plekje. De line-up voor de spelers van Roda JC  wordt ook door de Junior Club verzorgd omdat de wedstrijd wat aan de late kant is en  Kerkrade, de thuisplaats van Roda JC, helemaal in het zuiden ligt. Daarom zijn er dus maar liefst 25 plekjes voor onze leden om mee te lopen met de line-up en de referee-escort.
Brief activiteiten
Eén deze dagen ontvangen alle leden van de Junior Club en de Green White Bengels een brief per post. In deze brief vind je het activiteitenoverzicht voor de komende tijd. Hierin vind je o.a. voetbalclinics, waterskiën, een sponsorloop en nog veel meer! Natuurlijk kun je het activiteitenoverzicht ook vinden op de website. Mogelijk komt de Junior Club met nog meer leuke ideeën voor de voorjaarsvakantie, dus houdt het goed in de gaten en geef je tijdig op!
Nieuwe Coooool!
De nieuwe Coooool is klaar! Dit is het officiële clubblad van de FC Groningen Junior Club! Als het goed is hebben alle leden de Coooool per post ontvangen. Misschien hebben jullie hem zelfs al wel bekeken. In dit clubblad vind je o.a. Groby’s brievenbus waarin de mensen mij leuke verhaaltjes hebben toegestuurd. Verder vind je in het blad een coole voetbalposter, een interview met Jeroen Veldmate en de rubriek “de kamer van”. Hierin maak je kennis met coole FC Groningen kamers van supergrote fans!
Ik wens je veel plezier met het lezen van de Coooool!
Tot vanavond!
Voetbalpoot,
Groby
 

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

6 dagen geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’