string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Groby’s grommende weblog.

Vrijdag 22 augustus 2008 om 10:34

Het nieuwe seizoen is weer van start! Vanaf deze week kun je weer elke vrijdag meegenieten met al mijn avonturen in en om stadion Euroborg. Heb je mij gemist in de afgelopen weken? Ik heb een hele drukke zomer gehad!

De zomer begon met de verbouwing van Euroborg. Er werd getimmerd, gezaagd, geboord en ik heb natuurlijk overal goed meegeholpen. Er zijn heel wat nieuw stoeltjes bij gekomen! Het eindresultaat kun je komende zondag zien tijden de open dag. Ik hoop dat ik een stoeltje mag hebben op de eerste 4 rijen van het stadion, zodat ik lekker dicht bij het veld kan zitten en alles goed kan zien.
In juli ben ik op vakantie geweest naar mijn familie op de Noordpool. Zelfs in de zomer is het daar koud! Toen ik met mijn broers een rondje ging lopen kwamen we een hele grote zwarte boot tegen. Het bleek een echte onderzeeër te zijn! Cool hè? Waar ben jij op vakantie geweest?
Komende zondag, 24 augustus, wordt de 22ste open dag van FC Groningen gehouden. Tussen 11.00 uur en 16.00 uur kun je een kijkje nemen in en om het stadion. Er zijn op deze dag een heleboel leuke dingen te doen. Zo is er net als vorig jaar een echt kidsplein waar je samen met je vriendjes en vriendinnetjes op een luchtkussen kunt springen en waar je je kunt laten sminken. Je vindt hier ook de voetbalschool “Skills For All” en na de spelerspresentatie (om 13.00 uur op het hoofdveld) kun je je samen met de spelers uitleven bij het levend tafelvoetbal. Verder op is er nog een optreden van Djumbo en kun je de spelersbus van heel dichtbij bekijken. Ik ben er natuurlijk zelf ook want er zijn nog veel meer leuke dingen te beleven bij het stadion zondag! Kom je ook?
Tot slot ben ik benieuwd wat je van de nieuwe website vind. Ik vind het zelf heel mooi geworden. Aan de linkerkant van de pagina heb je misschien het kopje GWB al zien staan. GWB staat voor Green White Bengels, het is speciaal bedoelt voor leden van 13 jaar en ouder. Eerder heette deze groep nog Junior Club 13+ maar sinds deze zomer wordt de groep tussen 13 en 16 jaar de Green White Bengels genoemd.
Dat was het weer voor vandaag, hopelijk zie ik jullie allemaal zondag!
Voetbalpoot,
Groby

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren