string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Groby’s Grommende Weblog.

Vrijdag 27 februari 2009 om 13:21

Het is alweer vrijdag vandaag en het weekend staat weer voor de boeg! Wat vliegt de week toch om! Hopelijk zijn jullie al een beetje bijgekomen van het verlies tegen PSV. Deden we met zijn allen zo goed ons best, stonden we uiteindelijk met lege handen. Maar echte b(o)eren geven nooit op, en daarom gaan we komend weekend vrolijk en strijdig naar de club op top!

Komende zaterdag om kwart voor negen ’s avonds voetballen onze helden tegen de mannen van Louis van Gaal. AZ staat bovenaan in de Eredivisie en verloor haar laatste competitieduel op 13 september 2008 van ADO Den Haag. Eerder dit seizoen verloor FC Groningen thuis van AZ met 0-2. We hebben dus nog een appeltje te schillen met de koploper uit de eredivisie en gaan er natuurlijk alles aan doen om punten uit Alkmaar mee te nemen. Hopelijk wordt het net zo spannend als vorig jaar. Weten jullie dat nog wel? Ik kan me nog goed herinneren dat Ondrej Svejdik met een hard schot in de blessure tijd de 2-2 prachtig binnen schoot. Geweldig!
Clinics
Op de website van de Junior Club onder het kopje activiteiten staan weer nieuwe clinics gepland. Deze clinics vinden plaats op 25 maart en worden verzorgd door skills4all. Zij zorgen ervoor dat je veel nieuwe trucjes en technieken leert zodat je een nóg betere voetballer wordt! Lijkt het je leuk om hier een keer aan deel te nemen (eventueel samen met een vriendje die ook lid is van de Junior Club) geef je dan snel op!
Verder zijn we druk bezig om de komende tijd meer leuke activiteiten voor jullie te organiseren. Naast de activiteiten die we eerder hebben gedaan proberen we ook nieuwe activiteiten voor jullie te organiseren zodat jullie je geen moment hoeven te vervelen! De activiteiten die gepland zijn zullen vanzelf op het activiteitenoverzicht verschijnen, dus neem af en toe even een kijkje op de website.
Afgelopen woensdag waren er maar liefst 3 feestjes in de Euroborg. De jarigen waren Nout de Groot, Marvin Boven, en Daan en Rienk Udding die samen het feestje vierden. Samen met hun vriendjes hebben ze een kijkje achter de schermen gehad doormiddel van een rondleiding door de Euroborg. Als afsluiting zijn ze gaan eten bij McDonald’s. Bij deze wil ik de jarigen nog van harte feliciteren en hoop ik dat ze een leuke middag hebben gehad!
Prijsvraag
Deze week stond er een prijsvraag op de website. Hopelijk heb jij ook meegedaan!
Ik ben benieuwd of jij als voetbalkenner het goede antwoord aan ons gemaild hebt. Misschien heb jij dan wel het geluk dat je mee mag doen aan de line-up bij de wedstrijd FC Groningen – Roda JC op 13 maart. Is het niet geweldig dat je dan mee kan lopen aan de hand van een speler van Roda JC in een overvolle Euroborg? De winnaars worden per mail op de hoogte gebracht.
Tot volgende week!
Voetbalpoot,
Groby

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’