string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s grommende weblog.

Vrijdag 30 januari 2009 om 22:33

Een beetje later op de dag dan dat jullie gewend zijn, maar ik ben jullie natuurlijk niet vergeten vandaag! Het was feest op het stadion afgelopen zondag! FC Groningen won van Ajax dus iedereen was helemaal blij! Het werd nog wel even spannend op het laatst, maar gelukkig wist Groningen de drie punten in stadion Euroborg te houden. Nog meer feest werd gevierd op woensdag. 2 jarigen kwamen namelijk een kijkje nemen achter de schermen van het stadion. Daarnaast is er nog heel goed nieuws, de Green White Bengels hebben een eigen logo!

Feestvarkens David Feenstra en Liam van der Bij vierden woensdag 28 januari allebei hun feestje op het stadion van FC Groningen. Ze namen samen met hun vriendjes en vriendinnetjes een kijkje achter de schermen van de groene kathedraal en losten de puzzel op door goed op te letten wat ze onderweg allemaal tegen kwamen. Wil jij ook je feestje vieren bij FC Groningen en ben je lid van de Junior Club? Dat kan! Klik hier voor de contact gegevens van het Junior Club kantoor.
Er is groot nieuws voor de Green White Bengels. We hebben er even op moeten wachten met elkaar, maar het nieuwe logo kan worden gepresenteerd. Ik vind het logo erg mooi geworden, ik hoop jullie ook! In december hebben een heel aantal GWBleden meegedaan aan een enquête die via deze website in te vullen was en in de komende Coooool!, die eind maart uitkomt, besteden we uitgebreid aandacht aan de uitslag van de enquête. Leden van de GWB kunnen zich trouwens nog opgeven voor het voetbaltoernooi op 17 februari. Er zijn namelijk nog wat plekken! Klik hier voor meer informatie en om je op te geven.
Morgen speelt FC Groningen tegen Ado Den Haag. De Junior Club reist af met 1 bus vol met supporters die hun helden gaan aanmoedigen in Den Haag. Kleedt iedereen die meegaat zich warm aan? Het wordt namelijk erg koud morgenavond!
Tot volgende week!
Voetbalpoot,
Groby

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren