string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s Grommende Weblog.

Vrijdag 28 september 2012 om 16:18

Hallo vriendjes en vriendinnetjes, Alweer een week voorbij, dus even een samenvatting van mijn week. Voor FC Groningen ging het goed, 3 punten gepakt bij Zwolle én door naar de 3de ronde van het KNVB-bekertoernooi!

Jullie hebben ook allemaal de Coooool! in de bus gehad, met een super cool interview met Schet en de Leeuw. Dus lekker op de bank met de Coooool! Hebben jullie de puzzels al gemaakt? Ik vond ze wel moeilijk hoor!
Afgelopen woensdag speelde FC Groningen in Veenendaal tegen topklasser G.V.V.V.  De wedstrijd werd door onze FC met 1-2 gewonnen. Nu gaan we door naar de 3de ronde van de KNVB-bekertoernooi. Dat wordt een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag.
Weet je wat super goed is? Een aantal spelers van FC Groningen; Género Zeefuik, Virgel van Dijk, Leandro Bacuna, Johan Kappelhof en Marco Bizot, zijn door de bondscoach van het Jong Oranje-team geselecteerd als  enkele van de 28 spelers . Zij gaan meespelen in de play-offs duels. Wanneer deze gespeeld zijn wordt de definitieve selectie op 5 oktober bekend gemaakt. 
Hebben jullie je ook al opgegeven voor de Fan Tour naar FC Utrecht? Met z’n allen in de bus naar Utrecht om daar FC Groningen aan te moedigen en vervolgens 3 punten mee naar huis te nemen. Klinkt leuk toch? Je kunt je aanmelden via de website.
En heb jij stadion Euroborg al wel eens van binnen bekeken? Zo niet, dit is je kans. Op 23 oktober organiseert de Junior Club rondleidingen door het stadion. Dus lijkt het je leuk om het stadion van binnen te zien? Geef je dan op via de website!
Nou vriendjes en vriendinnetjes, fijn weekend allemaal en tot snel!
Voetbalpoot,
Groby

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren