string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s grommende weblog.

Vrijdag 28 november 2008 om 09:12

Wat een week was het weer. Het leuke was het bioscoopbezoek, op vrijdag van de Green- White- Bengels en op woensdagmiddag van de Junior Club. Heel verdrietig werd ik van het verlies tegen Willem II. Maar vanavond hoop ik op spektakel, want AZ komt op bezoek in Euroborg. De spanning in het stadion is al goed te voelen. Ga jij FC Groningen vanavond ook aanmoedigen?

Verliezen is nooit leuk en zeker niet als je daarna nog een lange terugreis voor de boeg hebt. Ik wil de wedstrijd tegen Willem II, 3-0 voor de Tilburgers, liever zo snel mogelijk vergeten. Voor mij was er zondag toch een klein lichtpuntje: het sneeuwde! Goed voetballen was er niet meer bij, maar ik heb echt genoten van de eerste sneeuwvlokken en het is nog niet eens winter. Verheug jij je ook al op lekker buitenspelen in de sneeuw?
De Junior Club en de Green White Bengels zijn deze week gezellig naar de bioscoop geweest. Op vrijdagavond zijn er veertig Green- White- Bengels op bezoek geweest in Pathé en op woensdagmiddag waren er maar liefst 350 Junior Club Kids gekomen. Allemaal hebben ze Madagaskar 2 bekeken. Wat een leuke en vrolijke film, een echte beestenboel.
Op woensdagmiddag waren er natuurlijk weer verjaardagsfeestjes in Euroborg. De jarigen waren Edwin Bosma, Rieks Potze, DJ Polling en Roel vd Akker. Samen met hun vriendjes en vriendinnetjes hebben de feestvarkens een puzzeltocht gedaan door het stadion. Ik hoop dat jullie een leuke middag hebben gehad en natuurlijk nog van harte gefeliciteerd! Wil jij ook je verjaardagsfeestje vieren in 2009? Vanaf 8 december kun je weer verjaardagsfeestje boeken voor de periode januari t/m mei. Je kunt hiervoor bellen naar de Junior Club. Klik hier voor de contact gegevens.
Donderdag was het Thanksgiving, dit is een nationale feestdag in de Verenigde Staten. In Nederland kennen we dit feest niet. Het feest wordt gevierd op de vierde donderdag van november als de oogst wordt binnengehaald. De Amerikanen zeggen dan dank voor de oogst, maar ook voor alle andere mooie en goede dingen in hun leven. Het is een echte familiedag waarop het hele gezin eerst naar een Amerikaanse voetbalwedstrijd kijkt en daarna met z’n allen lekker gaat eten. Het hoogtepunt van de maaltijd is een naar traditioneel recept gevulde kalkoen. Heb jij wel eens een kalkoen in het echt gezien?
Vanavond staat er een spannende wedstrijd op het programma. In Euroborg speelt FC Groningen tegen koploper AZ. Als Groningen wint dan komen we op gelijke hoogte met AZ. Marcus Berg is helaas geschorst door de rode kaart die hij in Tilburg kreeg. Bij AZ is topscorer El Hamdaoui geblesseerd. Ik ben erg benieuwd naar de afloop. Mocht je geen kaartje hebben voor de wedstrijd en ook geen eredivisielive, dan kun je toch thuis de wedstrijd bekijken. Op Discovery channel zenden ze om 20.45uur de wedstrijd live uit. Het is wel een beetje laat, maar misschien als je je ouders lief aankijkt, mag je een beetje langer opblijven.
Vergeet niet aankomende maandag de website in de gaten te houden, want vanaf 12.00 uur staan de nieuwe activiteiten op de website waarvoor je je kan opgeven.
Tot volgende week!
Voetbalpoot,
Groby

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren