string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s Grommende Weblog.

Donderdag 22 december 2011 om 14:28

Lieve voetbalvriendjes en vriendinnetjes, Vinden jullie ook dat het jaar heel snel voorbij gegaan is? Dit is alweer mijn laatste weblog van 2011 en dit weekend ga ik alweer bij mijn familie kerst vieren op de Noordpool.

Maar voordat het zover was heb ik deze week eerst nog een hele boel leuke dingen gedaan. Zo heb ik het hele stadion opgeruimd en ben ik bij iedereen van FC Groningen langs geweest om ze fijne feestdagen te wensen. Woensdag ben ik samen met de mensen van de Junior Club naar de kerstborrel voor de personeelsleden geweest. Dit was een hele leuke bijeenkomst! Na een hele mooi speech van de directeur Hans Nijland hadden de chef koks een paar heerlijke visjes voor me klaargemaakt. We hebben met zijn allen nagepraat over het jaar 2011. Vorig seizoen werden we zeer knap 5de en nu  staan we in de winterstop opnieuw in het linker rijtje (8ste plaats).
Dit hadden we natuurlijk mede te danken aan de overwinning op FC Utrecht van afgelopen zaterdag. David Texeira was deze keer wel goed voor de 3 punten. Nu hopen dat de spelers na de feestdagen allemaal weer fit zijn voor de tweede seizoenshelft en dat we kunnen stunten! Als ik terugkom van de Noordpool mag ik gelijk weer hard aan het werk, want op 22 Januari speelt FC Groningen thuis tegen Heracles Almelo.  Juich je ook in 2012 weer met me mee?!
Maar voordat het zover is ga ik net als jullie genieten van de feestdagen. Ik vind het wel heel erg dat ik iedereen nu een paar weken moet missen. Als jullie je vervelen zou ik het heel erg leuk vinden als jullie je leukste mop, verhaal of avontuur opsturen naar de Junior Club, zodat ik weet dat het goed met jullie gaat!
Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en sportief 2012!
Voetbalpoot,
Groby

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren