string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Gladon, Absalem, De Jonge, Buijs en onder-13 in FCG TV.

Vrijdag 12 april 2019 om 08:58

FC Groningen TV heeft vanavond op FOX Sports een uitgebreide vooruitblik op de Derby van het Noorden tegen sc Heerenveen. Daarnaast is FCG TV bij de unieke prestatie van FC Groningen onder-13.

Zondagmiddag maken Groningen en Friesland zich op voor de Derby van het Noorden. FC Groningen wordt in Heerenveen gesteund door een uitverkocht uitvak met 1.200 supporters. FCG TV blikt vanavond vooruit op de derby met trainer Danny Buijs, Paul Gladon en Amir Absalem. Daarbij gaat het ook over het feit dat er steeds meer fans meegaan naar uitwedstrijden van FC Groningen. John de Jonge, voorzitter van de supportersvereniging van FC Groningen, vertelt vanavond waar die populariteit vandaan komt.

Afgelopen woensdag leverde FC Groningen onder-13 een unieke prestatie door als eerste jeugdteam van de FC de finale van de landelijke KNVB-beker te bereiken. Kort daarop lukte FC Groningen onder-19 dat ook. FCG TV heeft vanavond een reportage over succesvolle halve finale van onder-13 tegen Vitesse en sprak daarvoor met trainer Jeroen Scholma en doelpuntenmaker Domaro Deenen.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 19.00 uur en 01.00 uur herhaald op kanaal 3. Zondag is FCG TV om 06.45 uur te zien op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Jens Schraven tekent eerste contract bij FC Groningen

1 week geleden

In Memoriam: eerbetoon aan onze supporters

4 weken geleden

Van der Ree maakt seizoen af als hoofdtrainer FC Groningen