string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Girls night in Euroborg.

Maandag 08 april 2013 om 13:38

Vrijdagavond 5 april stroomde rond half 6 in de middag de Essent Lounge in stadion Euroborg vol met vrouwelijk schoon. Op de agenda stond namelijk de jaarlijkse meidenavond!

Ruim 120 meiden en moeders hadden zich aangemeld om het aantrekkelijke programma bij te wonen.
Na binnenkomst over de rode loper en een fotomoment, werden de meiden ontvangen in het restaurant met champagne. Vervolgens werden er groepen gevormd waarin verschillende leuke workshops werden gevolgd. Ritmisch getrommel was vanuit twee punten van de lounge te horen, oorzaak was de Djembé workshops. Zittend in een kring met voor zich een trommel van tropisch hardhout, waanden de aanwezigen zich al snel in West-Afrika, waar Djembé muziek oorspronkelijk vandaan komt.
Naast zelf muziek maken, kon er ook nog op gedanst worden bij de Salsa workshop. Geen Afrikaanse, maar Cubaanse klanken vonden hun weg in de Hattrick’s Pub. Met twee instructeurs voor de groep werden de basispassen van de populaire dans aangeleerd.
Ook aan uiterlijke verzorging werd gedacht tijdens de Meidenavond. Bij de haar-workshop werden verschillende opsteek technieken doorgenomen en uitgelegd. Iedere aanwezige weet nu hoe ze een “Lady Gaga” strik of visgraatvlecht in het haar kan maken.
De avond werd afgesloten met een quiz, gekoppeld aan het Rad van Fortuin. Door het juist beantwoorden van vragen, waren leuke prijzen te winnen.
Natuurlijk ging niemand met lege handen naar huis, bij het verlaten van stadion Euroborg ontving iedereen een leuke Goodie-bag en lekkere suikerspin.

Foto’s zijn hier te bekijken. Meer foto’s volgens spoedig!

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’