string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup.

Maandag 03 juni 2024 om 12:00

Afgelopen donderdag 30 mei vond op Sportpark Corpus den Hoorn de inmiddels welbekende strijd om de ‘Corponello Cup’ plaats. Hierbij werden de spelers van alle opleidingsteams van de club, van onder-12 tot en met onder-21, gemengd en werd een onderling toernooi afgewerkt.

In de namiddag waren de kunstgrasvelden van Corpus den Hoorn volledig ingenomen door de ruim honderd voetballers van de FC Groningen opleiding, die verdeeld werden over landenteams om te strijden om de felbegeerde Cup. Rondom de velden was er voor alle belangstellenden een hapje en een drankje te verkrijgen en was het gezellig druk.

Na afloop van het toernooi vond de uitreiking plaats voor de titel ‘Leonardo Hotels Strijder van het Jaar’. Deze titel wordt vijf keer per seizoen uitgereikt aan een speler die zich volgens trainers, coaches en managers onderscheidt door gedrag dat in lijn is met de kernwaarden van de opleiding: aanpakken, reëel zijn en groei tonen. Dit seizoen werden Jismerai Dillema, Tiemen Werksma, Sven Bouland, Yénio Holder en Mart Esschendal genomineerd voor deze eretitel.

De eer ging dit jaar naar de 17-jarige Sven Bouland uit het onder-18 team. Hij werd verkozen tot ‘Leonardo Hotels Strijder van het Jaar’ en ontving de felbegeerde prijs als erkenning voor zijn inzet en voorbeeldgedrag gedurende het seizoen.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 weken geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Christian Braam