string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Geen kaartverkoop meer voor AZ-uit in Den Haag.

Dinsdag 13 augustus 2019 om 16:18

Er komt geen kaartverkoop meer voor de competitiewedstrijd AZ – FC Groningen. Het Eredivisieduel wordt zondagmiddag (18 augustus) om 16.45 uur in Den Haag gespeeld, omdat afgelopen weekend een deel van het dak van het AFAS Stadion in Alkmaar is ingestort. Doordat de capaciteit van zowel het gastenvak als de parkeerplaatsen bij het Cars Jeans Stadion in Den Haag minder is dan bij het AZ-stadion, mag FC Groningen niet meer dan de 430 reeds verkochte kaarten verkopen.

Supporters die een toegangskaart hebben gekocht in de verwachting dat deze wedstrijd in Alkmaar zou worden gespeeld, maar zondag niet naar Den Haag willen of kunnen afreizen, mogen deze kaart tot en met donderdag (15 augustus) 23.59 uur kosteloos online retourneren via https://www.fcgroningen.nl/geld-retour-az of tot donderdagmiddag 17.00 uur overschrijven op een andere naam in de FanCorner van FC Groningen aan de Boumaboulevard.

Retourkaarten
Wanneer er kaarten terugkomen, dan worden deze aanstaande vrijdag (16 augustus) vanaf 10.00 uur tot uiterlijk 12.00 uur aangeboden via https://kaartverkoop.fcgroningen.nl/
Indien er vragen zijn, kan contact worden opgenomen met de afdeling Supporterszaken via of je kunt tijdens kantooruren langskomen in de FanCorner aan de Boumaboulevard bij het Hitachi Capital Mobility Stadion.

Gratis consumptie
Algemeen directeur Wouter Gudde van FC Groningen zegt in een reactie: “Wij vinden het jammer dat we niet meer supporters mee kunnen nemen naar de wedstrijd tegen AZ, maar zijn tevreden dat de vervoersregeling zoals deze was – ook nu de wedstrijd in Den Haag wordt gespeeld – gehandhaafd blijft.”

“Wij realiseren ons dat de supporters naar Den Haag veel langer onderweg zijn, dan naar Alkmaar. Daarom mogen de fans, die naar Den Haag afreizen, bij ontvangt in het gastenvak rekenen op een gratis consumptie.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 weken geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Christian Braam