Geef je op voor de meidenavond!

17 mei 2018

Vrijdag 25 mei 2018 is de jaarlijkse meidenavond. Alle meiden die lid zijn van de Junior Club in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar kunnen zich hier voor opgeven. Je hoeft niet alleen te komen, neem je moeder, vriendin of nichtje mee.
Ben je geen lid van de Junior Club, maar wil je graag naar deze meidenavond? Meld je dan aan via de website als nieuw lid en jij kunt bij de meidenavond aanwezig zijn!

Elk jaar proberen wij een zo aantrekkelijk mogelijk programma samen te stellen. Voorgaande jaren zijn er verschillende workshops georganiseerd zoals, make uppen, catwalk training, maskers maken, je eigen t-shirt pimpen, een bloempotje versieren en poseren als een model.

Het programma voor dit jaar is als volgt.
Inloop vanaf 17.30 uur, zodat wij om 18.00 uur met het programma kunnen starten.
Er wordt afgetrapt met een presentatie van Marit, bekend van Fit with Marit. Zij is foodvlogger & blogger, is fanatiek aan het sporten, bedenkt lekkere recepten, maar houdt ook wel van ongezonde snacks en de nodige ontspanning. Marit geeft een kijkje in haar leven en houdt een quiz. Ook gaat zij deze avond een workshop begeleiden. Wil jij vooraf meer te weten over Marit, volg haar dan op Instragram @fitwithmarit of bekijk de website www.fitwithmarit.nl

Na de presentatie ga je met jouw groep langs de workshops. Er is een workshop waarin je mee gaat limbo dansen, het letterspel en het verjaardagsspel. De twee laatst genoemde zijn bekend van de programma's jongens vs. meisjes en ik hou van Holland.
Bij de meidenavond kunnen de meiden elk jaar laten zien hoe creatief zij zijn. Dit jaar kan dit door zelf een sleutelhanger te maken met bijvoorbeeld, lintjes en kraaltjes. Uiteraard mag je deze sleutelhanger gelijk mee naar huis nemen.
Ondertussen kun je een maskertje op je gezicht doen, zodat jij je daarna als herboren voelt.
Zoals al eerder werd genoemd geeft foodblogger Marit zelf ook een workshop, waarbij je een gezonde snack kunt maken.

Rond 20.30 uur is de gezamenlijke afsluiting waarin de winnaars van de quiz bekend worden gemaakt. De winnaars maken kans op leuke prijzen!
Alle meiden gaan naar huis met een goodiebag.

Kortom: jij mag deze meidenavond niet missen!
Je dient je vooraf wel aan te melden.
Klik hier om je aan te melden voor de meidenavond.

Meidenavond uiting versie 2

Laatste nieuws