string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Gebroeders Van Kaam ondergaan Dashboard Dilemma’s.

Maandag 11 juli 2022 om 20:00

De gebroeders Daniël en Joël van Kaam kruipen in een nieuwe aflevering van Dashboard Dilemma’s op de autostoelen. In deze videoserie van FC Groningen in samenwerking met mobiliteitspartner Century Autogroep tellen alleen de eerlijke antwoorden. Niemand ontkomt aan de Dashboard Dilemma’s. 

Een auto beschikbaar gesteld door mobiliteitspartner Century Autogroep legde de broers Van Kaam lastige en persoonlijke dilemma’s voor via een ingebouwd communicatiesysteem. De broers zijn het geregeld eens, maar sommige dilemma’s leveren stevige discussies op.

photo1657545693 (1)

Daniël en Joël van Kaam doorliepen beide de gehele Opleiding van FC Groningen. Van kinds af aan voetbalden de broers veelvuldig samen. Het leeftijdsverschil tussen de oudere Daniël en zijn jongere broertje Joël is gering waardoor ze elkaar goed kennen en van jongs af aan veel met elkaar optrekken. Als oudste krijgt Daniël het recht om achter het stuur te zitten.

Harde keuzes, eerlijke antwoorden en moeilijke beslissingen. Niemand ontkomt aan de Dashboard Dilemma’s, ook de gebroeders Van Kaam niet. Bekijk de nieuwste aflevering van de serie in samenwerking met Century Autogroep via onderstaande videoplayer. 

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

2 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven