string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Gebroeders Koeman onthullen Koeman Wall of Fame.

Donderdag 14 december 2017 om 13:52

Erwin en Ronald Koeman hebben rond de competitiewedstrijd van FC Groningen tegen PSV een speciale fotowand onthuld in de Gerriet Koolma Lounge van het Noordlease Stadion. De Koeman Wall of Fame in de skybox ‘Helden van FC Groningen’ is beplakt met historische foto’s van het beroemde voetbalduo en hun vader Martin Koeman, clubicoon van FC Groningen.

De familie Koeman was eregast op de avond dat in de skybox van de voormalige ‘Club van 20’ het eerbetoon werd onthuld: een wand vol met unieke foto’s van Martin, Erwin en Ronald Koeman. Erwin Koeman trok, onder het goedkeurende oog van broer Ronald en moeder Marijke, voor aanvang van de spectaculaire wedstrijd tussen FC Groningen en PSV – waarbij de thuisclub een 0-2 en 1-3 achterstand in de laatste minuut van de extra speeltijd nog weg poetste – het doek naar beneden.

Koeman Wall (2)

Daarachter vandaan werd de Koeman Wall of Fame zichtbaar voor de gasten, die voorafgaand aan de officiële handeling werden toegesproken door onder andere algemeen directeur Hans Nijland van FC Groningen.

Koeman Wall (3)

Trots
In de gerestylede skybox op de tweede laag van het Noordlease Stadion zijn de andere wanden voorzien van afbeeldingen van allerlei clubmensen, die betekenis hebben gehad voor FC Groningen. Zogenaamde ‘gezichten van de club’, die worden geëerd met de nieuwe naam van de skybox: ‘Helden van FC Groningen’. Initiatiefnemer voor de Koeman Wall of Fame was skybox-lid John Schokker Makelaardij. De familie Koeman liet bij monde van Erwin weten het een enorme eer te vinden en er trots op te zijn dat er op deze wijze in het Noordlease Stadion een blijvend eerbetoon aan de familie is.

Koeman Wall (1)

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

3 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven