string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Foto’s wedstrijdactiviteiten.

Maandag 25 januari 2016 om 10:51

Bij alle thuiswedstrijden van FC Groningen vinden er leuke activiteiten plaats voor Junior Club/Green White Bengels leden.

Voorafgaand aan de wedstrijd lopen er kinderen met een speler, scheids- of grensrechter het veld op tijdens de zogenoemde line-up. In de rust van de wedstrijd wordt er gestreden om de Gasunie Shoot-Out bokaal en vaak is er ook nog een Junior Reporter bij de wedstrijd aanwezig die erachter komt hoe perszaken geregeld worden op een wedstrijddag.
Afgelopen wedstrijd (FC Groningen-N.E.C.) mochten de volgende kinderen meelopen in de line-up: Daniel Bos, Thomas Bos, Jurgen Glas, Nick Knotnerus, Wilko Oost, Julian Overwijk, Quinten Pama, Jannick Ruinemans, Rene Schieving, Milan Stouten, Joost van der Koch, Demi Habing, Romevan Breden, Thijn van Breden, Philip Garst, Owen Westers, Mathijs Post, Jesse Ritzema, Jorick Schipper, Bas Loer, Noah Tomo, Tijmen Theusink, Jelte van Iddekinge, Alef Stedema en Tristan Oomen.
Tijdens de Gasunie Shoot-Out streden Julian Molema, Dennis Koning, Luca Pietens, Sascha Fabian Wals, Gabor Bloem en Jason Brugge tegen elkaar.

Mathijs Spoelstra nam een kijkje achter de schermen als Junior Reporer.
Van alle activiteiten worden leuke foto’s gemaakt, die zijn te bekijken op de site van de Junior Club en Green White Bengels.Klik hier om foto’s te bekijken van de line-up activiteit of klik hier om foto’s te bekijken van de Shoot-Out en Junior Reporter.
Alle gemaakte foto’s zijn te bekijken en te bestellen via www.oypo.nl/juniorclubfoto.

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

3 dagen geleden

Opleiding bedankt uitzwaaiende spelers

2 weken geleden

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup