string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Fledderus: 'Wij zijn Arjen vooral heel dankbaar'.

Donderdag 15 juli 2021 om 12:46

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus van FC Groningen vindt de beslissing van Arjen Robben om te stoppen met voetballen heel jammer, maar respecteert uiteraard de keuze van de aanvoerder.

“Het was algemeen bekend dat wij heel graag wilden dat Arjen er nog een jaar aan zou vastknopen, maar we hebben óók gezegd dat we iedere beslissing van hem waarderen en respecteren. Wij zijn Arjen vooral heel dankbaar dat hij vorig jaar de stap heeft gezet om zijn comeback te maken bij FC Groningen. Wat die beslissing voor de club heeft betekend, is uniek. Het laat de ongelooflijke betrokkenheid bij FC Groningen zien en zijn clubliefde. Dat is voor een speler met zijn staat van dienst ongekend. Zijn aanwezigheid en invloed was op en buiten het veld van onschatbare waarde.”

9

De directie van FC Groningen wil Robben graag behouden en blijven betrekken bij de club. Fledderus hierover: “Wij hebben hem aangeboden in een rol binnen de club actief te blijven, in welke functie dan ook. Arjen heeft aangegeven eerst vakantie te willen vieren met zijn gezin en even afstand te nemen van het voetbal. Daarna zal er ongetwijfeld een moment komen waarop wij weer eens met elkaar aan tafel schuiven. Daarnaast willen wij het beëindigen van zijn actieve voetbalcarrière ook niet geruisloos laten verlopen en zullen wij gaan kijken naar een moment waarop supporters en sponsors van de club in ons stadion afscheid kunnen nemen van Robben als speler.”

Gerelateerd nieuws.

12 uur geleden

Joost Kooistra nieuwe teammanager FC Groningen

2 dagen geleden

Terugblik op het promotieseizoen: ‘Dit moest van zo ver komen’

3 dagen geleden

De kleuren van… Alex Rump