Fledderus over aflopende contracten bij FC Groningen

30 maart 2021

Mo El Hankouri staat ook na dit seizoen nog onder contract bij FC Groningen. Naast de 23-jarige aanvaller zijn er nog acht spelers uit de huidige eerste selectie, die (oorspronkelijk) een aflopende verbintenis hebben komende zomer.

FC Groningen diende voor 1 april 2021 een besluit te nemen over de optie in het contract met Mo El Hankouri. De Marokkaanse aanvaller en verdediger Bart van Hintum blijven nog een jaar langer onder contract staan bij FC Groningen en van doelman Sergio Padt is bekend dat hij voor een buitenlands avontuur bij het Bulgaarse Ludogorets heeft gekozen.
 
FC Groningen heeft daarnaast aflopende huurovereenkomsten met Ko Itakura (Manchester City), Miguel Angel Leal (Villarreal), Alessio Da Cruz (Parma Calcio) en keeper Per Kristian Bratveit (Djurgardens IF). Voor de drie laatst genoemde spelers geldt dat FC Groningen de mogelijkheid heeft de optie tot koop te lichten, maar technisch directeur Mark-Jan Fledderus heeft tot juni de tijd hierover een beslissing te nemen.
 
FC Groningen heeft spits Thijs Dallinga een verbeterd voorstel gedaan. Jan de Boer heeft eveneens een verbeterde aanbieding gekregen van de club. De 20-jarige keeper kiest er echter voor zijn carrière elders voort te zetten, omdat hij meer perspectief op speeltijd wil hebben.
 
Als laatste geldt ook voor Arjen Robben dat hij na dit seizoen geen contract meer heeft bij de Trots van het Noorden. Wat de toekomst van de 37-jarige sterspeler bij FC Groningen wordt, zal in de komende maanden duidelijk worden.
 
Bekijk hier de toelichting van technisch directeur Mark-Jan Fledderus.

Gasterra

Laatste nieuws