string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Finale Gezond Scoren 2016.

Woensdag 23 november 2016 om 09:40

Vanmiddag -woensdag 23 november- wordt voor de derde keer de finale van het project Gezond Scoren in de bioscoop Kinepolis gehouden. Gezond Scoren is een gezondheidsproject voor basisschoolkinderen, waarbij spelers van FC Groningen kinderen stimuleren om (meer) te bewegen en gezond te eten. Met het project wil FC Groningen samen met haar partners bijdragen aan een gezonde samenleving in het verzorgingsgebied van FC Groningen. 

Het project Gezond Scoren heeft zich gedurende zes weken in het nieuwe schooljaar afgespeeld in het verzorgingsgebied van FC Groningen. Er deden dit jaar maar liefst 28 basisscholen mee, dat betekent dat er 2800 leerlingen deelnamen aan het project! De grote finale quiz wordt 23 november gehouden in de Kinepolis bioscoop wat gevestigd zit in het Noordlease Stadion. Van de 28 basisscholen zijn er drie genomineerd namens hun inzending van een video en het idee wat ze met het prijzengeld willen doen.
 
De deelnemende scholen tijdens de finale van Gezond Scoren 2016 zijn: OBS De Eshoek, CBS De Wegwijzer en SBO De Zwaaikom. Dit jaar is de quizmaster Emiel Venema. Emiel is o.a. bekend van FC Groningen TV.
 
Samen met de partners, Menzis, GGD, AVEBE, Siemens, Nijha, Bslim, HANNN, Fier4Grunn kan FC Groningen in de Maatschappij dit project realiseren. De te winnen geldbedragen kunnen de basisscholen besteden aan het bevorderen van een gezonde leefstijl van de leerlingen in en rondom de scholen.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren