string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Filmbezoek Buurman en Buurman.

Vrijdag 29 november 2019 om 10:08

Voor de allerjongste leden van de Junior Club was woensdag 27 november een bioscoopbezoek gepland. Zij mochten gratis de film Buurman & Buurman Experimenteren er op los bezoeken. 

Zo’n 60 jonge supporters en ouders maakten gebruik van deze mogelijkheid en meldden zich voor 15.00 uur in de Kinepolis bioscoop.

Voorafgaand aan de film konden zij hun extra meegebrachte schoen in de FanCorner van FC Groningen zetten. Een aantal kinderen hadden een tekening voor Sinterklaas gemaakt en in hun schoen gestopt. Vol zin vertrokken zij naar de bioscoop. Daar ontvingen zij bij binnenkomst twee bioscoopkaartjes en mochten zij doorlopen naar zaal vijf. Voor de zaal stond een bekertje ranja en een klein zakje popcorn voor hen klaar.

Eenmaal binnen in de zaal kwam clubmascotte Groby ook even kijken hoe het met de kinderen ging. Een knuffel of een high five van Groby wil natuurlijk niemand missen.
De klunzige buurman experimenteren er op los en gaan de uitdagingen aan. Loopt het goed af of loopt het in de soep? Het was een leuke film. De kinderen hebben een leuke film gezien en op het einde was het niet makkelijk meer om stil te zitten.

Na het zien van de film konden de kinderen hun gevulde schoen of laars ophalen in de FanCorner. De kinderen kregen een setje kleurpotloden, een stickervel en een muts en dat allemaal van FC Groningen. Zo kunnen de kinderen zich prima vermaken in de kerstvakantie.
A je to!

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

2 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven