Femi voor goud en Sepp voor brons.

Dinsdag 19 augustus 2008 om 14:50

Oluwafemi Ajilore gaat aanstaande zaterdag met Nigeria voor Olympisch goud. Zijn ploeg won vandaag met 4-1 van België dat werd verwezen naar de strijd om het brons. Tegenstanders van beide ploegen komen uit de andere halve finale tussen grootmachten Argentinië en Brazilië.

Overigens werd Femi in het duel tegen België een minuut na rust gewisseld. Van de voorgaande vier wedstrijden ontbrak de middenvelder slechts vijf minuten. Daarnaast ontving Femi al na vijf minuten in de wedstrijd zijn tweede gele kaart van het toernooi.

Sepp De Roover die zijn vijfde volledige wedstrijd speelde, komt vrijdag in de troostfinale uit tegen de verliezer van de halve finale tussen Brazilië en Argentinië.