string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC-supporter Melanie verrast samen met OG Clean Fuels haar held Andries.

Dinsdag 27 december 2022 om 16:00

FC Groningen gaat samen met hoofdsponsor OG Clean Fuels op zoek naar helden. Zowel de Trots van het Noorden als de meest prominente partner OG Clean Fuels kennen vele helden. Supporters, vrijwilligers, of mensen die bewust kiezen voor het rijden op schone brandstoffen. FC-supporter Melanie gaf haar vriend Andries op als haar held. En dus werd Andries door de FC en OG verrast.

Melanie en Andries volgen de FC op de voet en staan iedere thuiswedstrijd op de tribune van Euroborg. Ze hebben inmiddels ruim twee jaar een relatie en Andries staat altijd voor zijn vriendin klaar. Reden genoeg voor de Trots van het Noorden om deze ‘held’ samen met hoofdsponsor OG Clean Fuels in het zonnetje te zetten.

Andries werd thuis verrast en samen met Melanie opgehaald in een auto van OG Clean Fuels en naar Euroborg gebracht. In het stadion waar beiden zo graag komen stond een uitgebreide lunch klaar in het stadion met prachtig uitzicht op het veld.

Na de lunch was in bioscoop Kinepolis naast de hoofdingang van FC Groningen een zaal speciaal gereserveerd voor Melanie en Andries om samen te genieten van een kerstfilm. FC Groningen zal in 2023 nog meer supporters verrassen die eerder zijn opgegeven tijdens de gezamenlijke actie van de club en OG Clean Fuels.

Gerelateerd nieuws.

10 uur geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

24 uur geleden

De Kleuren van… Focko Onnes

6 dagen geleden

Draag jij komend seizoen de kleuren van FCG? Verlengperiode seizoenkaarten begonnen