string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC sluit seizoen af in achtertuin van familie Hateboer.

Dinsdag 17 mei 2016 om 16:00

FC Groningen sluit woensdagavond 18 mei 2016 in Beerta het seizoen af met een oefenwedstrijd tegen THOS. Het duel begint om 19.00 uur op het Abel van der Laan Sportpark. Behalve Alexander Sørloth zullen alle eerste-selectiespelers aanwezig zijn in Beerta.

Morgenavond zullen 22 spelers van FC Groningen allemaal een helft in actie komen in de laatste oefenwedstrijd van het jaar, uit tegen THOS uit Beerta. Naast Sørloth zijn Michael de Leeuw en Rasmus Lindgren door blessures niet inzetbaar. Vanuit de B-selectie zijn Oussama Idrissi, Robbert de Vos, Roland Baas en Keziah Veendorp toegevoegd aan de selectie.
Beerta
Het Oost-Groningse Beerta heeft naast Hans Hateboer ook oud-prof en huidige FC-scout Jurrie Koolhof voortgebracht. En daarbij te bedenken dat het sportdorp in de gemeente Oldambt slechts ruim 2.000 inwoners heeft. Burgemeester Pieter Smit zal samen met Hans Hateboer om 19.00 uur de aftrap verrichten. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Gerlof Gils uit Winschoten. Hij zal worden geassisteerd door Kees Brondijk (Hoogezand-Sappemeer) en Egbert Koning (Heiligerlee).
Voorverkoop
De kaarten voor het duel kosten 6 euro voor volwassenen en 4 euro voor jeugd tot en met 12 jaar. De kassa’s bij het sportpark zijn woensdagavond vanaf 18.00 uur geopend. De voorverkoop is bij COOP in Beerta en in de Kantine van s.v. T.H.O.S. Parkeren op de wedstrijddag is mogelijk op de parkeerplaats achter supermarkt COOP. Na afloop van de wedstrijd is er gelegenheid handtekeningen te vragen aan de spelers.

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Jens Schraven tekent eerste contract bij FC Groningen

2 weken geleden

In Memoriam: eerbetoon aan onze supporters

1 maand geleden

Van der Ree maakt seizoen af als hoofdtrainer FC Groningen