FC-selectie verdeeld over twee wedstrijden

30 juli 2021

FC Groningen speelt zaterdag, 31 juli, twee oefenwedstrijden. De ene kern van de selectie gaat naar Gladbach voor het oefenduel met Borussia Mönchengladbach, het andere deel treedt aan in Flevoland tegen Almere City.

De oefenwedstrijd in Almere begint om 13.00 uur en is besloten voor publiek. Om 15.30 uur trapt de ploeg van hoofdtrainer Danny Buijs in Duitsland af tegen Borussia Mönchengladbach. Bij dit duel – dat in het teken staat van de slachtoffers van de recente overstromingen – zijn vanwege Duitse coronamaatregelen geen fans van FC Groningen welkom. Supporters met een ‘Mijn FC Groningen’ account kunnen deze wedstrijd volgen via een live stream.

Belangstellenden die nog geen account hebben en de exclusieve link willen ontvangen, dienen zich voor vanavond 22.00 uur (vrijdag 30 juli) te registreren. De unieke kijkcode wordt op de wedstrijddag verstrekt. In samenwerking met NDC Mediagroep wordt voor alle supporters die een account hebben via ‘Mijn FC Groningen’ en exclusief voor de abonnees van het Dagblad van het Noorden de oefenwedstrijd van FC Groningen tegen Borussia Mönchengladbach live aangeboden.

Luchtfoto Almere City

Social media en samenvatting
Daarnaast is het verloop van de oefenwedstrijden zoals te doen gebruikelijk uiteraard ook te volgen via de officiële social mediakanalen van de club. Na wedstrijden is er later op de dag een samenvatting te zien op het YouTube-kanaal van FC Groningen met alle hoogtepunten uit het oefenduel van die dag, beschikbaar gesteld door de NDC Mediagroep. Zaterdag geldt dit alleen voor de oefenwedstrijd in Gladbach.

Voorbeschouwing Buijs
In de voorbeschouwing op het dubbele programma van de selectie van FC Groningen legt hoofdtrainer Danny Buijs uit hoe de technische staf de oefenduels tegen respectievelijk Almere City en Borussia Mönchengladbach benaderd.

Laatste nieuws