string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC in eerste bekerronde tegen Rijnsburgse Boys.

Dinsdag 31 oktober 2023 om 13:44

FC Groningen speelt morgenavond, woensdag 1 november, in de eerste ronde van het TOTO KNVB Bekertoernooi. De tegenstander is Rijnsburgse Boys. De aftrap op het plaatselijke Sportpark Middelmors is om 20.00 uur.

Rijnsburgse Boys staat met 9 punten uit 10 wedstrijden op de 14de plaats in de Tweede Divisie, waarvan SV Spakenburg de koploper is.

FC Groningen mist in Rijnsburg de geblesseerde Thijmen Blokzijl. Voor Laros Duarte geldt dat de middenvelder zich na zijn invalbeurt tegen SC Cambuur (afgelopen zondag) in de opbouw naar volledige fitheid richt op de thuiswedstrijd van aanstaande zondag tegen FC Dordrecht. Het bekerduel van morgenavond met Rijnsburgse Boys komt voor hem te vroeg. Er zijn daarnaast nog enkele twijfelgevallen voor de wedstrijdselectie van de Trots van het Noorden.

Hoofdtrainer Dick Lukkien is kort en bondig in aanloop naar het bekerduel met Rijnsburgse Boys. “Winnen. Dat is het enige wat morgenavond telt. We willen weer in de koker zitten als er voor de volgende bekerronde wordt geloot.” De Trots van het Noorden wordt woensdagavond in Rijnsburg gesteund door 242 FC-supporters.

Gerelateerd nieuws.

10 uur geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

24 uur geleden

De Kleuren van… Focko Onnes

2 dagen geleden

Update: seizoenkaartteller op 9.000