string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC in beker naar Barendrecht of Stein.

Donderdag 03 juli 2014 om 14:56

FC Groningen speelt in de week van woensdag 24 september een uitwedstrijd in het KNVB-bekertoernooi. Tegenstander is de winnaar van de wedstrijd uit de eerste ronde tussen BVV Barendrecht en RKSV De Ster uit het Limburgse Stein.

Zaterdagtopklasser BVV Barendrecht of zondagtweedeklasser RKSV De Ster uit het Limburgse Stein wordt op dinsdag 23, woensdag 24 of donderdag 25 september de tegenstander in de tweede ronde. Beide mogelijke tegenstander treffen elkaar op woensdag 27 augustus in de eerste ronde.
Barendrecht is sinds vier seizoenen actief in de Zaterdag Topklasse en eindigde afgelopen seizoen als elfde. In 2013 werd de tweede plek behaald in diezelfde Topklasse. Door een tweetal kampioenschappen en promoties in 2007 en 2010 keerde de ploeg terug op het hoogste amateurniveau. De ploeg speelt de thuiswedstrijden op Sportpark de Bongerd.
RKSV De Ster speelt in de Zondag Tweede Klasse G en bereikte het bekertoernooi door een halvefinaleplaats in de KNVB-beker District Zuid II. Op Sportpark ’t Hetjen speelde De Ster afgelopen seizoen voor het eerst in acht seizoenen weer in de Tweede Klasse. Daarin eindigde het als nummer 3. De ploeg werd kampioen van 4C en 3B in respectievelijk 2010 en 2013. In 2006 en 2007 was de ploeg juist afgedaald van de tweede naar de vierde klasse.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht naar zondagmiddag vanwege bekerduel

5 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

5 dagen geleden

Druk programma op Corpus zaterdag, onder-21 thuis tegen Feyenoord