string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC Groningen zoekt gastgezinnen! Maandag 3 oktober voorlichtingsavond.

Vrijdag 23 september 2022 om 14:49

De FC Groningen Opleiding organiseert maandag 3 oktober in samenwerking met Elker en Humanitas een voorlichtingsavond voor gast- en pleeggezinnen. Als gast- of pleeggezin kun je het verschil maken, een belangrijke bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van een jongere of kind. Vraag je je wel eens af of je gast- of pleeggezin zou kunnen zijn? Kom dan naar de voorlichtingsavond op maandag 3 oktober in Euroborg. Aanvangstijdstip 19.30 uur. 

gastgezinnen-22

Bij het vinden van gast- en pleeggezinnen slaan de drie partijen nu de handen inéén. Ben je benieuwd wat u voor een jongere of kind kunt betekenen? Meld je dan aan voor de voorlichtingsavond op maandag 3 oktober (aanvang 19.30 uur) via 

Binnen de FC Groningen Opleiding werken dagelijks ongeveer honderd gescoute jonge voetballers aan hun droom, schitteren in Euroborg. Velen van hen komen uit de regio, sommigen zijn nationaal of internationaal gescout. Die laatste groep spelers wordt in Groningen opgevangen in gastgezinnen.

Een gastgezin biedt de spelers een veilig thuis en draagt bij aan het verwezenlijken van een voetbaldroom. FC Groningen is ervan overtuigd dat iedere speler binnen de Opleiding de bouwstenen krijgt aangereikt om een succesvolle toekomst te realiseren. In het profvoetbal, of in een maatschappelijke carrière. Gastgezinnen bouwen mee aan die toekomst voor spelers en helpen ze groeien. Daarnaast kan een topsporter in huis een absolute verrijking zijn binnen het gezin.
 
Waar FC Groningen op zoek is naar gastgezinnen voor (buitenlandse) spelers, zijn ook vrijwilligersorganisatie Humanitas en jeugdhulporganisatie Elker op zoek naar gast- en pleegouders. Mensen met ruimte in hun huis en hun hart die een kind of jongere kunnen opvangen vanuit een lastige thuissituatie. Soms structureel, soms voor af en toe zodat een kind even de zinnen kan verzetten. Ook in deze situaties kunnen gastgezinnen het verschil maken en van grote waarde zijn voor de groei en positieve ontwikkeling van kinderen en jongeren.

Interesse? Mail Luca voor meer informatie of een aanmelding voor de voorlichtingsavond.
 

gastgezinnen-22

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’