string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC Groningen zet jubilerende amateurclubs in het zonnetje.

Zaterdag 02 oktober 2021 om 14:00

FC Groningen zette afgelopen vrijdag bij de thuiswedstrijd tegen FC Twente diverse amateurverenigingen aangesloten bij het Amateurconvenant van de club in het zonnetje. Voor het eerst in lange tijd mocht de Trots van het Noorden de volledige capaciteit van Euroborg weer benutten. Om dit te vieren werden alle partnerverenigingen uitgenodigd en was er extra aandacht voor clubs die onlangs een jubileum vierden. 

photo1633124390

Net als FC Groningen vieren veel amateurverenigingen dit jaar een jubileum. Helaas voor deze clubs hebben zij dit vanwege de coronarichtlijnen niet groots kunnen vieren. Van de zeventig clubs die vrijdag in Euroborg aanwezig waren, vierden er dertien onlangs een bijzondere mijlpaal. FC Groningen zette de clubs in het zonnetje om op deze wijze extra stil te staan bij het jubileum.
 
“We hebben in juni zelf onze 50ste verjaardag gehad en ervaren hoe bijzonder het is wanneer supporters daarbij stilstaan,” vertelt marketingmanager Edwin Froma. “Veel amateurverenigingen hebben hun jubileumdag helaas niet kunnen vieren vanwege de toen geldende maatregelen rondom het coronavirus. Als FC Groningen hebben we gesteld dat we een heel jaar stilstaan bij ons mooie jubileum. Zo hebben we de ‘Helden van Weleer’ ontvangen tijdens de eerste thuiswedstrijd en in samenwerking met Jumbo Supermarkt een bijzonder voetbalplaatjesalbum uitgebracht.”
 
“Een jubileum vieren is bijzonder en daarom wilden we er op deze manier extra bij stilstaan. We wensen alle jubilerende amateurverenigingen een prachtig seizoen en zijn blij dat de competities zijn gestart. Weer lekker samen voetballen, samen strijden voor je club, het shirt, je clubkleuren. Vrienden maken op het veld en actief in beweging komen. We wensen alle amateurvoetballers een mooi seizoen en feliciteren alle jubilerende verenigingen met het behalen van de mooie mijlpaal.”

Ook kreeg jubilaris GVAV Rapiditas – dat dit jaar haar 100 jarig bestaan viert – officieel het eerste exemplaar van de Seizoengids van het Amateurconvenant uitgereikt. Ambassadeur van het convenant Jan van Driel deed de officiële uitreiking van de gids, die dit jaar wederom is gerealiseerd door Hattrick Media. 

Amateurconvenant

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

4 weken geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’

2 maanden geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé