string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC Groningen wenst u een gelukkig en sportief 2014!

Maandag 23 december 2013 om 18:29

Raad van Commissarissen, directie en management en alle medewerkers van FC Groningen wensen u een gelukkig en sportief 2014!

De kantoren van FC Groningen zijn tot maandag 6 januari 2014 gesloten.
Op nieuwjaarsdag houdt de gemeente Groningen haar nieuwjaarsreceptie in Euroborg. Het nieuwjaarsfeest begint om 17.00 uur met een programma voor de kinderen. Er zijn nog enkele toegangsmutsen te koop. Prijs is 5 euro per persoon inclusief welkomstdrankje.
Trainingskamp
De eerste selectie komt vrijdag 3 januari voor het eerst bij elkaar in 2014, maar zal niet op het trainingsveld verschijnen. Een dag later vertrekt het gezelschap voor een trainingskamp naar het Spaanse Oliva, waar de ploeg ook vorig jaar verbleef. De selectie van trainer Erwin van de Looi verblijft in de periode van zaterdag 4 januari tot en met 11 januari 2014 in het Hotel Oliva Nova Golf.
Vorig jaar speelde FC Groningen tegen de amateurs van AFC, het Belgische AA Gent en NAC Breda drie oefenwedstrijden in Oliva, gelegen aan de Spaanse oostkust, precies tussen Valencia en Alicante. Dit jaar zijn dezelfde twee profclubs opnieuw sparringpartners. Op zondag 5 januari oefent FC Groningen tegen AA Gent, op vrijdag 10 januari is NAC Breda de tegenstander. Voor beide oefenduels, die in Oliva worden gespeeld, is nog geen aanvangstijd vastgesteld. Dit zal echter in de middaguren zijn. Het complex van Hotel Oliva Nova Golf beschikt onder meer over vier sportvelden, direct grenzend aan het resort.
Hervatting
Na een trainingskamp van een week pakken spelers en staf op zaterdag 11 januari weer hun koffers om terug te vliegen naar Nederland. Een week later, op zaterdag 18 januari, hervat FC Groningen in Waalwijk de competitie met de uitwedstrijd tegen RKC (aftrap 19.45 uur).

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé

3 weken geleden

Maak kennis met Ali Khalil uit de onder-16: ‘ik doe er alles aan om te winnen’

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Nils Eggens: ‘Voetballen geleerd van mijn grote broer’