string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen wenst iedereen fijne feestdagen toe.

Zondag 24 december 2023 om 16:00

FC Groningen wenst iedereen fijne feestdagen toe. De kantoren van de club en stadion Euroborg zijn vanwege de feestdagen gesloten tot en met maandag 1 januari. Vanaf dinsdag 2 januari is het stadion weer geopend en is de club weer telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.

De Trots van het Noorden is de komende dagen niet telefonisch bereikbaar en binnenkomende e-mails zullen pas vanaf dinsdag 2 januari worden beantwoord. De FC Groningen Store direct naast de hoofdingang van het stadion zal gesloten zijn tot en met maandag 8 januari. Vanaf dinsdag 9 januari zal de Store weer openen volgens de normale openingstijden. Online blijft het mogelijk bestellingen te plaatsen via de webshop. Deze bestellingen worden pas in het nieuwe kalenderjaar – vanaf woensdag 3 januari – verwerkt en opgestuurd.

Voor de selectie onder leiding van hoofdtrainer Dick Lukkien is na de wedstrijd van afgelopen vrijdag de winterstop ingegaan. Ook spelers en stafleden zijn afwezig tijdens de periode rondom de feestdagen. De trainingen worden in de eerste week van januari weer opgestart.

Het blijft voor FC-supporters mogelijk kaarten voor wedstrijden te bestellen via https://tickets.fcgroningen.nl. Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen voor de eerste vijf thuiswedstrijden na de winterstop maximaal twee kaarten per wedstrijd bijkopen. Voor alle FC-supporters is het mogelijk om het wedstrijdenpakket ‘Euroborg 5’ te kopen. Met ‘Euroborg 5’ verzeker is de supporter de eerste vijf thuiswedstrijden na de winterstop verzekerd van een vaste plaats in Euroborg. Het pakket is aan te schaffen vanaf €70,-.   

Gerelateerd nieuws.

10 uur geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

1 dag geleden

De Kleuren van… Focko Onnes

2 dagen geleden

Update: seizoenkaartteller op 9.000