string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen wenst iedereen fijne feestdagen!

Zondag 23 december 2018 om 08:47

In verband met de feestdagen zijn de kantoren van FC Groningen vanaf maandag 24 december tot woensdag 2 januari 2019 gesloten. Raad van Commissarissen, directie, management, medewerkers en vrijwilligers van FC Groningen wensen iedereen hele fijne feestdagen!

De eerste selectie komt in het nieuwe jaar voor het eerst weer bijeen op donderdag 3 januari. Na een aantal trainingen in de eerste week van het nieuwe jaar, vertrekken spelers en staf in de tweede week voor een mini-trainingskamp naar Duitsland. Daar staan onder meer twee oefenwedstrijden op het programma: op dinsdag 8 januari tegen 1. FC Köln en op vrijdag 11 januari tegen MSV Duisburg. De speellocaties en voorwaarden voor entree moeten nog worden vastgesteld.
 
Mini-trainingskamp
De eerste selectie verblijft van dinsdag 8 januari tot en met vrijdag 11 januari in Duitsland. Direct na het oefenduel met MSV Duisburg zal de ploeg huiswaarts keren. De afdeling communicatie zal verslag doen van het mini-trainingskamp.
 
De eerste competitiewedstrijd van FC Groningen in 2019 is op zaterdag 19 januari om 20.45 uur. De tegenstander in het Hitachi Capital Mobility Stadion is Heracles Almelo. Kaarten voor dit eerste Eredivisieduel van FC Groningen in 2019 zijn eenvoudig online te bestellen via deze website.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

1 week geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’