string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC Groningen TV ook te zien op OOG TV.

Donderdag 13 september 2012 om 13:11

Vanaf zaterdag 15 september gaat OOG TV wekelijks FC Groningen TV uitzenden. De club en de omroep van Groningen zijn dit overeengekomen. FC Groningen TV laat twee keer per week zien wat er achter de schermen gebeurt, maakt eigen wedstrijdverslagen, portretten van spelers en voorbeschouwingen op de te spelen wedstrijden.

Bij FC Groningen TV zie je spelers en trainers zoals je ze nergens anders ziet. FC Groningen TV wordt door de samenwerking met OOG TV voor een nog breder publiek toegankelijk. FC Groningen TV wordt op dinsdag- en vrijdagavond uitgezonden via Eredivisie Live, de betaalzender van de clubs in het betaalde voetbal. Daarnaast zijn er diverse herhalingen op Eredivisie Live en zijn de onderwerpen uit FC Groningen TV terug te vinden op deze website en op het YouTube-kanaal www.youtube.com/fcgroningentv.
Voortaan zijn beide uitzendingen van FC Groningen TV als samengesteld blok ook op zaterdag te zien via de publieke zender OOG TV, vanaf 15.30 uur. De uitzending wordt herhaald tot de zondagochtend om 9.00 uur. FC Groningen TV wordt gemaakt door de programmamakers Emiel Venema en Jos Schoenmaker.
FC Groningen TV gaat natuurlijk over de prestaties van het eerste team in de Eredivisie. Het verloop van de wedstrijden wordt gevolgd, trainer en spelers komen aan het woord en er wordt voorbeschouwd op de komende wedstrijden. Maar FC Groningen TV is meer. Het volgt het wel en wee van de club, neemt een kijkje achter de schermen, volgt de jonge talenten en portretteert mensen, die belangrijk zijn voor de club.
OOG is dé omroep van Groningen en is te ontvangen in de gemeenten Groningen, Haren en Leek en digitaal in een groot gedeelte van de provincies Groningen en Drenthe op kanaal 40 van Ziggo.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

4 weken geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’

2 maanden geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé