string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC Groningen trekt Nigel Bertrams aan.

Dinsdag 18 augustus 2020 om 12:00

FC Groningen heeft Nigel Bertrams toegevoegd aan de eerste selectie. De doelman heeft een contract voor één seizoen getekend bij de Trots van het Noorden met een optie voor nog een jaar. Bertrams sluit per direct aan bij het eerste elftal. Met het aantrekken van de doelman heeft FC Groningen snel een vervanger voor de aan Roda JC Kerkrade verhuurde Jan Hoekstra gevonden. 

20200817NigelBertrams-21

De 27-jarige Bertrams doorliep de jeugdopleiding van PSV en debuteerde namens Jong PSV in 2013 in het betaalde voetbal. Hij maakte in 2015 de overstap naar Willem II en twee jaar later vertrok de keeper naar NAC Breda.
 
Aan het begin van het seizoen 2018/2019 begon Bertrams aan een internationaal avontuur bij het Deense FC Nordsjaelland dat hem halverwege dat seizoen verhuurde aan De Graafschap. Afgelopen seizoen verdedigde de in Best geboren doelman het doel van MVV uit Maastricht. Bertrams speelde in de jeugd interlands voor diverse vertegenwoordigende teams van het Nederlands Elftal.
 
Bertrams maakt transfervrij de overstap naar het Hitachi Capital Mobility Stadion. Naast Bertrams heeft hoofdtrainer Danny Buijs met Sergio Padt en Jan de Boer dit seizoen wederom de beschikking over drie keepers binnen zijn selectie.

20200817NigelBertrams-7

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Sven Bouland wint titel ‘Strijder van het Jaar’

7 dagen geleden

Fit met FC Groningen: Een succesvol programma voor werkgevers

2 weken geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding