string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC Groningen tegen VVV weer met ‘de rakkers voorop’.

Donderdag 30 november 2023 om 13:00

FC Groningen speelt de komende twee vrijdagen thuiswedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Morgenavond, vrijdag 1 december, is allereerst VVV-Venlo de tegenstander in Euroborg. De aftrap van het duel met de Limburgers is om 20.00 uur. Voor competitiewedstrijd nummer 17 van de Trots van het Noorden zijn nog kaarten beschikbaar.

Kaarten voor de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo in Euroborg zijn te bestellen via: https://tickets.fcgroningen.nl/

Trainer Dick Lukkien heeft ook voor de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo ruim voldoende keuze binnen zijn selectie. Alleen van aanvaller Kevin van Veen is het zeker dat hij morgenavond ontbreekt. De spits is zoals bekend teruggekeerd naar zijn hoogzwangere vriendin in Schotland voor de aanstaande geboorte van zijn dochter. Daleho Irandust is nog een twijfelgeval.

Veel aanleiding om wisselingen aan te brengen in het team heeft Lukkien echter niet nu de basis-elf van de laatste vier duels ongeslagen is en bovendien de twee meeste recente duels heeft gewonnen.

Speler van het Jaar
Ook dit seizoen kiezen de supporters weer de Speler van het Jaar door bij elke wedstrijd een stem uit te brengen op de Koning van de Wedstrijd. Iedereen kan vrijdag stemmen op zijn of haar favoriete speler in het thuisduel met VVV-Venlo. Breng via deze link je stem uit op de Koning van de Wedstrijd: https://www.fcgroningen.nl/koning

Scheidsrechter
FC Groningen – VVV-Venlo staat vrijdagavond vanaf 20.00 uur onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets. Bekijk via onderstaande videoplayer de gehele voorbeschouwing van hoofdtrainer Dick Lukkien, waarin hij onder meer terugblikt op het overtuigende uitduel met Jong AZ, vertelt over de tegenstander uit Limburg en inzoomt op de rol van Jorg Schreuders en “de drie andere rakkers voorop.”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Wie maakt de Scapino Goal van de Maand: februari? Stem nu

03:04
4 dagen geleden

Lukkien: ‘Spelen op dat wonder’

1 week geleden

Lukkien: ‘Stabiele lijn doortrekken’