string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC Groningen stopt met App en CLUBMOBIEL.

Dinsdag 31 mei 2016 om 23:08

Per 1 mei jongstleden is CLUBMOBIEL telefonie niet meer actief. Alle abonnees zijn hierover vroegtijdig persoonlijk geïnformeerd. De officiële FC Groningen App zal per 1 juli niet meer functioneel zijn.

Sinds zondag 1 mei is CLUBMOBIEL telefonie uit de lucht. CLUBMOBIEL heeft getracht de abonnees op diverse manieren te bereiken, onder meer via e-mail en SMS. In de eerste week van mei zijn ook de supporters, die zich hebben gemeld bij de Supportersbalie van FC Groningen, doorverwezen naar helpdesk van CLUBMOBIEL. Die is nog wel in werking.
Helpdesk
Abonnees met vragen kunnen een voicemail inspreken op het nummer 085 – 773 77 19 en worden dan zo snel mogelijk teruggebeld. Mailen kan naar info@clubmobiel.com. In beide gevallen is het van belang, de naam, het CLUBMOBIEL-06-nummer en het huidige nieuwe telefoonnummer en zo mogelijk een e-mailadres te vermelden.
App
Per vrijdag 1 juli 2016 zal ook de officiële FC Groningen App van CLUBMOBIEL niet meer werken. Komende zomer krijgt FC Groningen een nieuwe ‘responsive’ website via TRES internet. Aansluitend zal de Trots van het Noorden zich oriënteren op mogelijk een nieuwe officiële App vanuit de club.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 weken geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Christian Braam