string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen opent Word Groter Theater op Promotiedagen Noord-Nederland.

Donderdag 28 oktober 2021 om 14:57

FC Groningen presenteert u: ‘Het Word Groter Theater’. De plek waar op dinsdag 9 en woensdag 10 november tijdens de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland verbindingen ontstaan en de eerste stappen worden gezet naar verdere groei. 

MicrosoftTeams-image (84)

De Trots van het Noorden staat twee dagen samen met diverse zakelijke relaties in het eigen ‘Word Groter Theater’ en biedt het publiek een enerverend programma. Vanzelfsprekend is het commerciële team op beide dagen present om als ware aanvoerders verbindingen te leggen tussen sponsorrelaties. Dinsdagavond wordt afgesloten met een gezellige borrel waarbij een DJ aanwezig is om voor extra sfeer te zorgen. De netwerkborrel start dinsdagavond 9 november om 20.30 uur.

En dan woensdagavond! FC Groningen presenteert vol trots: Olympisch kampioen en ondernemer Mark Tuitert. In een inspirerende presentatie neemt de schaatskampioen zijn publiek mee in de wereld van topsport en top ondernemen.

Tuitert staat op jonge leeftijd te boek als het grootste schaatstalent ter wereld en was al vroeg in zijn carrière succesvol. Om echt het hoogst haalbare te bereiken besluit hij focus aan te brengen, focus op de kortere afstanden. Na enkele moeizame jaren, verliest hij nooit zijn drive. Tuitert heeft een droom en met vallen en opstaan blijft hij knokken voor het ultieme.

Het harde werken wordt beloond, in 2010 kroont Tuitert zich als Olympisch kampioen 1.500 meter. Na de Spelen van 2014 sluit hij zijn schaatsloopbaan af. Met een rugzak vol ervaringen stort Tuitert zich met eenzelfde passie als bij het sporten op het ondernemen. Weer met succes. Een verhaal van een indrukwekkende reis vol succesmomenten, maar ook tegenslagen. Een basis om te groeien als sporter, ondernemer en uiteindelijk als mens. De presentatie van Mark Tuitert start om 19.00 uur.

Laat u tijdens beide beursdagen op de Promotiedagen inspireren in het ‘Word Groter Theater’. Voor verbindingen, netwerken en entertainment is het Word Groter Theater op zowel 9 als 10 november de plek waar u moet zijn. TIjdens beide dagen worden er gedurende de dag live diverse Word Groter Podcasts opgenomen in samenwerking met KVM-Media.

Alle sponsorrelaties van FC Groningen zijn welkom; vraag hier uw toegangskaart aan.

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren