string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC Groningen op zoek naar zege in Waalwijk.

Vrijdag 14 april 2023 om 14:30

FC Groningen speelt morgenavond, zaterdag 15 april, de competitiewedstrijd tegen RKC Waalwijk. De aftrap in het Mandemakers Stadion is om 18.45 uur. De Trots van het Noorden moet het in Brabant stellen zonder de geblesseerde backs Jetro Willems en Liam van Gelderen.

In de strijd om lijfsbehoud is FC Groningen op zoek naar overwinningen. Wedstrijden winnen is hét medicijn dat leidt tot een beter gevoel van alles en iedereen in en om de club. “En daar gaan we ook voor,” stelt Dennis van der Ree. De hoofdtrainer van FC Groningen voelt de druk die op zijn schouders rust. “Die voel je, dat is logisch. Het maakt je nog scherper dan je al bent.”

Chagrijn verdrijven
En met die overtuiging is Van der Ree samen met zijn stafleden afgelopen week weer aan de slag gegaan met de selectie. “Het was prettig dat we een wat langere week hadden, waardoor we het chagrijn na de nederlaag tegen FC Utrecht hebben kunnen verdrijven. We hebben een jonge ploeg, die moeite heeft met tegenslagen en de druk waaronder er gespeeld moet worden. Wij doen er alles aan de spelers daarbij te helpen.”

Voorbeschouwing
RKC Waalwijk – FC Groningen in speelronde 29 van de Eredivisie staat zaterdagavond vanaf 18.45 uur onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk.

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing met Dennis van der Ree op de confrontatie in Waalwijk,  waarbij de hoofdtrainer onder meer ingaat op de kracht van RKC, de mogelijkheden die er liggen voor zijn ploeg en het houvast dat hij heeft. De Trots van het Noorden wordt in het Mandemakers Stadion gesteund door 150 FC-supporters.

Gerelateerd nieuws.

10:45
7 dagen geleden

Check-In Delden: Hoteltour

03:40
1 week geleden

Check-In Delden: Fit worden

04:22
1 week geleden

Doelpuntrijk duel in Delden (Samenvatting)