string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC Groningen op trainingskamp naar Norg.

Maandag 08 juli 2019 om 14:46

De eerste selectie van FC Groningen verblijft deze week van maandag tot en met zaterdag voor een trainingskamp in Norg. De Trots van het Noorden is vijf nachten te gast in Grand Café Hotel Karsten en werkt de trainingen af op de velden van GOMOS op Sportpark Schapendrift. Zaterdag 13 juli sluit de ploeg de trainingsweek af met een oefenwedstrijd in Duitsland tegen Sportfreunde Lotte.

De eerste selectie bestaat momenteel uit 24 spelers. Samir Memisevic en Ritsu Doan keerden vandaag terug van hun vakantie na interlandverplichtingen in de eerste helft van de maand juni. Jannik Pohl reist wegens een blessure niet mee af naar Norg. Romano Postema, Remco Balk en Thomas Poll van FC Groningen onder-19 gaan wel mee op trainingskamp. Voor Milan de Koe, Leonel Miguel en Tomas Suslov zit hun periode bij de voorbereiding van de eerste selectie er vooralsnog op.

Oefenwedstrijd
Vanaf vanmiddag, maandag 8 juli, om 16.00 uur staan er in totaal zeven veldtrainingen op de rol en is er daarnaast volop ruimte voor andere teamsessies, groepsactiviteiten en individuele gesprekken. Zaterdagmiddag 13 juli om 12.30 uur sluit de ploeg de trainingsweek af met een oefenwedstrijd tegen het Duitse Sportfreunde Lotte. Dat duel wordt gespeeld bij SV Lohne aan de Jahnstrasse in het Duitse Wietmarschen. De ticketverkoop voor deze wedstrijd verloopt exclusief en uitsluitend via deze link. Op de wedstrijddag is er geen kassaverkoop.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht naar zondagmiddag vanwege bekerduel

5 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

5 dagen geleden

Druk programma op Corpus zaterdag, onder-21 thuis tegen Feyenoord