string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC Groningen OldStar Ben: ‘Voetballen zo lang het kan’.

Woensdag 07 december 2022 om 19:00

Voetbal is van alle leeftijden en voetballers van alle leeftijden kunnen terecht bij FC Groningen. De jongste supporters via voetbalactiviteiten van de Junior Club tot aan de oudere supporters die bij FC Groningen wekelijks kunnen training bij Walking Football. Ben Ottens is één van de OldStars van FC Groningen. Hij haalt zoveel plezier uit het Meer en Beter Bewegen-programma bij FC Groningen dat hij doorgaat zo lang het kan. 

221207 - OldStar Ben Screenshot 1

Ben is bezig aan zijn zevende jaar als OldStar van FC Groningen. Samen met een energieke groep voetballers werkt Ben zich onder leiding van gepassioneerde trainers wekelijks op donderdag in het zweet. Een gevarieerde groep teamgenoten waar waardevolle vriendschappen uit zijn ontstaan. De enige overeenkomst die er altijd is; men is ouder dan 55 jaar en zich nog altijd zeer bewust van het grote belang van Meer en Beter Bewegen, ook op latere leeftijd. Want voor de OldStars betekent Meer en Beter Bewegen niet alleen fysiek, maar ook mentaal fit blijven.
 
 Met trots draagt de gehele selectie het groene trainingsshirt met het FC-logo op de borst. Naast OldStar bij FC Groningen is Ben al meer dan vijftig jaar trouwe supporter van de Trots van het Noorden.
 
Ben en zijn teamgenoten van FC Groningen OldStars zijn een ware ambassadeurs van de Trots van het Noorden geworden voor het Walking Football. Een deel van de selectie geeft  dan ook geregeld clinics bij amateurverenigingen in de regio. Daarnaast is Ben eens in de drie weken actief als assistent-trainer bij Kids United, het door FC Groningen geadopteerde G-voetbalteam. Ook daar haalt de fanatieke Ben veel plezier uit.
 
Walking Football op donderdag is voor Ben een wekelijks hoogtepunt. Lekker voetballen met maten en daarna een welverdiende derde helft met koffie. Plezier en sport is volgens Ben de perfecte combinatie. Bekijk via onderstaande videoplayer de reportage over Ben Ottens als ambassadeur van Walking Football bij FC Groningen. 

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’