string(9) "claudebot"

FC Groningen na reisdag gearriveerd op Spaanse bodem.

Woensdag 14 december 2022 om 19:32

De selectie van FC Groningen is aan het begin van de avond aangekomen voor het trainingskamp in Spanje. Na een vlucht vanaf Eindhoven Airport van zo’n tweeënhalf uur landden de spelersgroep en staf in Alicante. Een touringbus bracht het FC-gezelschap vervolgens naar het La Torre Golf Resort waar de Trots van het Noorden een week zal verblijven in het Doubletree by Hilton La Torre. Donderdagochtend, 15 december, staat de eerste training op het programma.

Niet de aangekondigde 26, maar 25 spelers stapten woensdagochtend in de spelersbus op Sportpark Corpus den Hoorn om aan de reisdag naar Spanje te beginnen. Florian Krüger moest ziek achterblijven, maar sluit zo snel mogelijk aan bij de groep.
De Trots van het Noorden verblijft een week in de buurt van Murcia. In deze periode worden naast dagelijkse trainingen en teamactiviteiten onder meer twee oefenwedstrijden gespeeld. In het kielzog van spelers en trainers is een mediateam van de club meegereisd om dagelijks verslag te doen vanuit het trainingskamp. Vandaag het eerste verslag van de reisdag.

Golf Resort La Torre

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’