string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen licht koopopties Leal en Bratveit niet.

Donderdag 20 mei 2021 om 19:55

FC Groningen maakt geen gebruik van de koopopties in de huurovereenkomsten met Miguel Angel Leal Diaz en Per Kristian Bratveit. Beide spelers keren hierdoor terug naar de clubs met wie de Trots van het Noorden huurovereenkomsten had afgesloten voor het seizoen 2020/2021. De Noorse keeper Bratveit is eigendom van Djurgardens IF uit Zweden. De Spaanse vleugelverdediger Leal keert terug naar Villarreal.

Miguel Leal speelde afgelopen seizoen 10 officiële duels voor FC Groningen. Doelman Per Bratveit maakte 18 keer deel uit van de wedstrijdselectie van hoofdtrainer Danny Buijs, maar kwam niet in actie in een officiële wedstrijd.

20210201training024

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus zei dit vanavond tijdens een live online Q&A show voor supporters en sponsors als afsluiting van het seizoen 2020/2021. Deze uitzending is terug te kijken op het YouTube-kanaal van FC Groningen, waarin naast Fledderus ook allerlei uiteenlopende vragen werden gesteld door supporters aan algemeen directeur Wouter Gudde en hoofdtrainer Danny Buijs.

Gerelateerd nieuws.

11 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard