string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC Groningen leslokaal in Amsterdam.

Dinsdag 04 april 2017 om 10:09

Samenwerking tussen Inter College Business School en FC Groningen
 
FC Groningen is een bijzondere samenwerking gestart met Inter College Business School in Amsterdam. De onderwijsinstelling in de hoofdstad is een particuliere opleiding HBO Bedrijfskunde. Algemeen directeur Peter Houtkamp van MTH Accountants & Adviseurs, sponsorrelatie van FC Groningen, bracht beide partijen met elkaar in contact waaruit de unieke samenwerking is voortgevloeid.

Uit en thuis

De samenwerking tussen Inter College Business School en FC Groningen bestaat uit kennisoverdracht en inspiratie. De Trots van het Noorden gaat naar Amsterdam om daar lezingen te verzorgen over onderwerpen als marketing, commercie en financiën in de sport. Tevens komt er één keer per jaar een groep studenten uit Amsterdam naar het Noordlease Stadion voor een bedrijfsbezoek.

FC Groningen leslokaal

Om de samenwerking kracht bij te zetten heeft FC Groningen ook een leslokaal in Amsterdam geadopteerd. De klas is aangekleed in de groen-witte kleuren van de club. “Dat ons clublogo nu in een leslokaal in Amsterdam hangt, mag toch wel tamelijk bijzonder worden genoemd,” stelt commercieel directeur Robbert Klaver van FC Groningen. “Het geeft aan dat wij er landelijk goed op staan en dat wij ook buiten onze eigen regio studenten kunnen inspireren met datgene wat wij hier binnen FC Groningen doen.”

FC Groningen lokaal

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé

2 weken geleden

Maak kennis met Ali Khalil uit de onder-16: ‘ik doe er alles aan om te winnen’

4 weken geleden

Van Eigen Bodem Nils Eggens: ‘Voetballen geleerd van mijn grote broer’