string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC Groningen leeft toe naar wedstrijd.

Donderdag 17 juli 2014 om 12:14

Selectie en staf bereiden zich in alle rust voor op de wedstrijd tegen Aberdeen FC in de tweede voorronde van de Europa League. Na een laatste training woensdagavond in Pittodrie Stadium onder prima omstandigheden staat voorafgaand aan het duel van donderdagavond onder meer nog een wandeling op het programma. De wedstrijd tegen Aberdeen FC begint om 19.45 uur plaatselijke tijd. In Nederland is het dan een uur later.

De wedstrijddag staat vooral in het teken van een goede, rustige voorbereiding op het duel van vanavond. Na een voedzaam ontbijt stond er een wandeling op het programma in de omgeving van het hotel. Daarna wordt er op de kamers gerust, volgt er een wedstrijdbespreking en staat er een sportmaaltijd klaar. De bus met selectie en staf vertrekt vanavond ruim op tijd naar het stadion waar men omstreeks 18.15 uur denkt aan te komen.
FC Groningen zal vanavond, net als tijdens de Europese thuiswedstrijd in het seizoen 2014/2015, in een uniek wedstrijdshirt spelen. Op de borst van het groen-witte tricot van de club zal tegen Aberdeen niet de naam van hoofdsponsor Essent prijken, maar die van Powerhouse. Powerhouse maakt net als Essent onderdeel uit van de RWE-groep en richt zich op de grootzakelijke energiemarkt. Achterop het shirt is er plaats voor een uiting van maatschappelijke partner Make-A-Wish Nederland. Make-A-Wish Nederland maakt deel uit van de internationaal opererende Make-A-Wish Foundation. Zij vervullen de liefste wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte van 3 tot 18 jaar.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé

3 weken geleden

Maak kennis met Ali Khalil uit de onder-16: ‘ik doe er alles aan om te winnen’

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Nils Eggens: ‘Voetballen geleerd van mijn grote broer’