string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC Groningen in voorbereiding op vol voetbalweekend in Euroborg.

Donderdag 14 september 2023 om 19:30

FC Groningen mag de komende dagen in een dubbel wedstrijdprogramma vol aan de bak in Euroborg. De Trots van het Noorden speelde afgelopen weekend niet vanwege de interlandperiode en komt zowel vrijdag als maandag in actie in Euroborg. Tegenstanders zijn ADO Den Haag en Jong PSV. In ‘Ons Team’ werd de selectie in aanloop naar beide thuiswedstrijden gevolgd. Bekijk de nieuwe aflevering via het YouTube-kanaal van FC Groningen.

FC Groningen kende vanwege het interlandweekend een lange voorbereidingsperiode op de volgende thuiswedstrijd. De duels in met ADO Den Haag en Jong PSV volgen elkaar echter in rap tempo op. Tickets voor beide wedstrijden zijn zonder restricties te koop via https://tickets.fcgroningen.nl.

In ‘Ons Team’ krijgt de supporter een kijkje achter de schermen bij verschillende trainingssessies. Een deel van de staf was naast de trainingssessies bij de FC-selectie deze week ook aanwezig bij het G-voetbaltoernooi in Roden georganiseerd door de KNVB. Daar coachten de FC-trainers de deelnemende teams van Kids United.

Spits Romano Postema is er komende thuiswedstrijden nog niet bij. De aanvaller raakte in het uitduel met TOP Oss geblesseerd aan zijn schouder. In de aflevering van ‘Ons Team’ vertelt de publiekslieveling over zijn herstel.

Deze onderwerpen en twee verschillende fotoshoots zijn via onderstaande videoplayer te zien in de nieuwste aflevering van ‘Ons Team’.

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Perspresentatie directeur Van Mosselveld bij FC Groningen

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

4 weken geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht