string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC Groningen in voorbereiding op vol voetbalweekend in Euroborg.

Donderdag 14 september 2023 om 19:30

FC Groningen mag de komende dagen in een dubbel wedstrijdprogramma vol aan de bak in Euroborg. De Trots van het Noorden speelde afgelopen weekend niet vanwege de interlandperiode en komt zowel vrijdag als maandag in actie in Euroborg. Tegenstanders zijn ADO Den Haag en Jong PSV. In ‘Ons Team’ werd de selectie in aanloop naar beide thuiswedstrijden gevolgd. Bekijk de nieuwe aflevering via het YouTube-kanaal van FC Groningen.

FC Groningen kende vanwege het interlandweekend een lange voorbereidingsperiode op de volgende thuiswedstrijd. De duels in met ADO Den Haag en Jong PSV volgen elkaar echter in rap tempo op. Tickets voor beide wedstrijden zijn zonder restricties te koop via https://tickets.fcgroningen.nl.

In ‘Ons Team’ krijgt de supporter een kijkje achter de schermen bij verschillende trainingssessies. Een deel van de staf was naast de trainingssessies bij de FC-selectie deze week ook aanwezig bij het G-voetbaltoernooi in Roden georganiseerd door de KNVB. Daar coachten de FC-trainers de deelnemende teams van Kids United.

Spits Romano Postema is er komende thuiswedstrijden nog niet bij. De aanvaller raakte in het uitduel met TOP Oss geblesseerd aan zijn schouder. In de aflevering van ‘Ons Team’ vertelt de publiekslieveling over zijn herstel.

Deze onderwerpen en twee verschillende fotoshoots zijn via onderstaande videoplayer te zien in de nieuwste aflevering van ‘Ons Team’.

Gerelateerd nieuws.

3 uur geleden

Feest, Valente en Bakker in ‘Thuis’

4 uur geleden

Goalgetter Valente Koning van de Wedstrijd tegen Telstar, Schreuders pakt koppositie

02:47
2 dagen geleden

Witte Leeuwen betreden Groene Kathedraal