string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen in de meivakantie On Tour in regio.

Zondag 28 april 2024 om 08:02

FC Groningen gaat komende week On Tour. Trainers van de Trots van het Noorden staan op negen verschillende locaties in het Ommeland en verzorgen een prachtige voetbalmiddag. Centraal thema tijdens FC Groningen On Tour is ‘Dribbelen en passeren als Luciano Valente’. Jongens en meiden van 6 tot en met 14 jaar oud die zin hebben in een mooie voetbaldag met FC Groningen, kunnen zich inschrijven voor één van de laatste beschikbare plekken.

FC Groningen gaat On Tour bij FC Assen (Girls Only), SV de Heracliden, VV Opende, VV Gieten, VV Glimmen, VV Hoogezand, VV BATO, VV Westerkwartier en VAKO. Op deze locaties wordt een dag lang intensief getraind onder gedreven en professionele begeleiding van de maatschappelijk trainers van FC Groningen. Tussendoor staat en gezonde en voedzame sportlunch klaar om energie te tanken voor de volgende sessie.

Deelnemers krijgen een uniek inkijkje in de trainingsmethoden van FC Groningen. Het thema dat op alle locaties centraal staat is: ‘Dribbelen en passeren als Luciano Valente.’ De middenvelder uit de FC Groningen Opleiding is dit seizoen definitief doorgebroken en heeft met zijn specifieke kwaliteiten zijn stempel op het spel van de ploeg kunnen drukken.

Meedoen met FC Groningen On Tour betekent plezier, passie, Meer & Beter Bewegen en bovenal beter worden en ontwikkelen. Deelnemers krijgen van FC Groningen een bal om thuis verder te kunnen trainen. Heb jij nog niks te doen in de Meivakantie? Kijk dan snel op onderstaande link waar nog plaats is en schrijf je in voor FC Groningen On Tour.

Gerelateerd nieuws.

8 uur geleden

Draag jij komend seizoen de kleuren van FCG? Verlengperiode seizoenkaarten begonnen

1 dag geleden

Jorg Schreuders Speler van het Jaar 2024

53:56
1 dag geleden

Kijk hier de huldiging in Euroborg terug