string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC Groningen huurt doelman Verrips opnieuw een seizoen.

Maandag 05 juni 2023 om 12:00

FC Groningen huurt ook komend seizoen 2023/2024 Michael Verrips van Fortuna Sittard. De Trots van het Noorden heeft daarbij een optie tot koop op de 26-jarige doelman.

Michael Verrips stond het afgelopen seizoen ook al onder contract bij FC Groningen en heeft inmiddels meer dan honderd officiële wedstrijden in het betaald voetbal achter zijn naam staan. In het voorbije seizoen stond de keeper 24 Eredivisieduels van de eerste tot en met de laatste minuut onder de lat en was hij na de winterstop tevens aanvoerder van de ploeg. De slotfase van de competitie moest Verrips aan zich voorbij laten gaan vanwege blessures.

Verrips is uit op revanche en legt uit wat zijn drijfveren voor komend seizoen zijn. “We hebben een moeilijk seizoen achter de rug, waarbij ik vooral ook naar mezelf moet kijken en weet dat ook ik veel beter kan. Ik heb verantwoordelijkheid gevoeld voor alles wat er afgelopen seizoen gebeurde en daarbij mezelf tekort gedaan. Ik had de focus niet voor de volle honderd procent op mijn eigen prestaties. Ik wil echter geen excuses zoeken, want je wordt beoordeeld op de 90 minuten die je op het veld staat. Als je wedstrijden speelt, moet je er staan en presteren. Ik weet dat ik me nog niet volledig heb kunnen laten zien en wil komend seizoen graag helpen om FC Groningen weer terug te brengen naar de Eredivisie. Daar heb ik een goed gevoel over. Ik heb met de club gesproken en de nieuwe trainer Dick Lukkien en heb heel veel vertrouwen in het plan voor aankomend seizoen. We willen alles van het afgelopen seizoen uitwissen en samen met de club, spelers en supporters iets neerzetten wat niemand gaat vergeten. Daaraan wil ik een bijdrage leveren en vol voor gaan.”

Gerelateerd nieuws.

10:45
6 dagen geleden

Check-In Delden: Hoteltour

03:40
1 week geleden

Check-In Delden: Fit worden

04:22
1 week geleden

Doelpuntrijk duel in Delden (Samenvatting)